19.03.08
20:33
знчи имам тъпас болка в лявата ръка малко над лакътя от страната на бицепса ... от 2-3 дни преди нея почивах една седмица от трен и наскоро започна да ме боли в покой и то не постоянно само от време на време но ако пробвам да вдигна нещо болакта се усилва.. не е мускулна треска някак си го чувствам по скоро като сухожилие ,но нз вие как мислите ?
19.03.08
22:54
май имам същия проблем на мене ми се получава като правя гърди
1вия път ме заболя като правех на обратната лежанка и си помислих че много реско диганх щангата и съм опънал нещо лакътя и затова ... направих почивка ... повече от 1 седмица вс отшумя ... и после като доиде пак време за гърди този път на наклонена с дъмбели ... нищо ряско .. с нормални килограми ... и пак същатата болка .. просто нз....по-опитните нека кажатдали са имали същия проблем
до сега не съм имал такива проблеми .. вярно е и че ставите ми щтракат постоянно(наследствено е)обаче нз...
20.03.08
06:42
казано от The Prowler на 19.03.08, 20:33:
знчи имам тъпас болка в лявата ръка малко над лакътя от страната на бицепса ... от 2-3 дни преди нея почивах една седмица от трен и наскоро започна да ме боли в покой и то не постоянно само от време на време но ако пробвам да вдигна нещо болакта се усилва.. не е мускулна треска някак си го чувствам по скоро като сухожилие ,но нз вие как мислите ?
Няма да е скъсано. По-скоро разтегнато или мускулна треска. Опитай известно време да избягваш натоварване. Дай почивка и ще видиш какво ще се получи. Но за скъсване определено не можем да говорим, ако нямаш подуване и посиняване!
20.03.08
06:53
То и друг път ми се е случвало ,но на рамото и след известно време минаваше ,дано и това е така .Аз се сетих от къде може да е наскоро играх канадска с лява ръка ... :(
Мнението беше редактирано от The Prowler на 20.03.08 18:44.
казано от The Prowler на 20.03.08, 06:53:
То и друг път ми се е случвало ,но на рамото и след известно време минаваше ,дано и това е така .Аз се сетих от къде може да е наскоро играх канадска с лява ръка ... :(
... и надали сте си отделили по 15 минути за загрявка в началото... :) Сигурно си разстегнал.
Почивка.
20.03.08
20:22
да и ние детска работа... гадното е че почивах една седмица сега ще трябва още една заради тази канадска .Никога повече няма да я играя нампразвам я
20.03.08
20:29
загрявам винаги първия път може да не съм заграл добре .. вече не помня , но втория път съм 100% сигурен че причината не беше в загрявката
21.03.08
15:48
И аз имам същия проблем, но смо като играя канадска. Остави си повече почивка и ше се опрай.
Аз много често играя канадска и нямам таквиа проблеми и с лява и дясна... Без никва загрявка. Най-вероятно е разтежение на мускул/сухожолие. Аз като ограя с един дето маже всичко по пътя си, най-малкото е доста по-тежък от мене всички на бии с лекота че и направо ни чупи китките ж масата :D . Аз често съм получавал леки, натрапчиви болки в ръцете включително тази зона и по принцип когато съм изморен/преуморен