19.03.08
18:08
Здравейте малко имам проблема ситуация и имам нужда от съвет от човек, който е тренирал с години, а не личните наблюдения на някой. Миналата година в края на лятото бях 103-104кг за 2 месеца отслабнах на 88.
Спрях да тичам понеже почна рано да става тъмно и не се занимавах с фитнес. До средата на януари си държах на 90 кг.
Тогава получих трамва на коляното + операцика, отпуснах се и се застоях много на едно място, стария апетит ми се върна и така малко по-малко качвах. Преди около 5-6 седмици почнах фитнес, за моя изненада (не обичам да се хваля), но явно имам добра генетика, за толкова малко време не мога да повярвам, че толкова поуър ми дойде. :D
Отначало едвам вдигах на лежанка 40 сега имам чувството, че и 100 ще мога, рамо и бицепс много дръпнаха, а нищо не използвам освен чиста храна. Проблема е че почнах да се чувствам постоянно гладен и станах 97кг, а ако ям малко нямам сили да тренирам.
Корема ми стана ужасен за задника да не говоря, така хубаво ми потръгна фитнеса, ама с моята лакома уста и с това коляно не мога да тичам поне още 1-2 месаца. Пробвах по кардио 1 час, ама дори не се потя... трябва да спирам фитнеса за да съм на някакви диети предполагам. Освен, ако не минава този номер. В дните в които тренирам(пон,сря,петък) си ям нормално, а в които не тренирам, да съм на някакви плодове и подобни? Така ще се отрази ли на растежа на мускула? Разбира се и с НВД мога да пробвам, ама храната пак ми се струва малко... Много си харесвам разтежа, както ми е тръгнал, ама с тия паласки не мога си сложа тениска по тяло... бахти!
:(
Пст да кажа че съм 20 годишен.
Темата беше редактирана от CoolAsIce на 19.03.08 18:11.
19.03.08
18:56
Една добра НВД и някаква добавка за подтискане на апетита(но това в много краен случай) и мисля, че ще си наред. Просто с малко въглехидрати няма как да не топиш мазнини, но и действително силата ти ще спадне. Избирай -> силен или добре изглеждащ
Прин НВД-то задалжително ли е да ям толкова много пъти?
Не може ли когато съм гладен демек горе долу по 3 пъти ?
20.03.08
11:25
Не е желателно. Номера е да ядеш често по малко за да се забърза метаболизма.
20.03.08
11:53
Постоянният прием на малко, но бавни въглехидрати би трябвало да ограничи апетита ти. Примерно ориз или картофи в малки количества на всяко хранене, без вечерята.