покачване на килограми

RA

20.03.08
12:43

Моля да ми помогнете аз съм на 18 години висок съм 185 и тежа 75 килограма кфо бихте ми припоръчали да взема пробвал съм и с много ядене ма не става решил съм твурдо да взема някакжи добавки дори и химия да е.тренирам пет дни в седмицата подред ако може и някаква програма да ми даде цена няма да имате.

20.03.08
14:34

казано от Rado на 20.03.08, 12:43:

пробвал съм и с много ядене ма не става

Няма такова нещо като ям много, но не качвам. Просто не е възможно да си на достатъчен излишък от калории и да не качиш. Яж на всеки три часа комбинация от белтъчини, бавни въглехидрати и зеленчуци, увеличи приема на вода. Няма да е зле да преразгледаш тренировките си, защото може да претренираш и от там да идва цялата работа. На първо време ги намали на четири седмично и се съсредоточи върху базовите упражнения. А добавките и химията няма да ти избягат.

Мнението беше редактирано от Ultima Ratio на 20.03.08 14:40.

RA

20.03.08
15:44

казано от Ultima Ratio на 20.03.08, 14:34:

казано от Rado на 20.03.08, 12:43:

пробвал съм и с много ядене ма не става

Няма такова нещо като ям много, но не качвам. Просто не е възможно да си на достатъчен излишък от калории и да не качиш. Яж на всеки три часа комбинация от белтъчини, бавни въглехидрати и зеленчуци, увеличи приема на вода. Няма да е зле да преразгледаш тренировките си, защото може да претренираш и от там да идва цялата работа. На първо време ги намали на четири седмично и се съсредоточи върху базовите упражнения. А добавките и химията няма да ти избягат.

Ям по 4 пъти на ден и тренирам от понеделник до петък включително. тренирам от 3 месеца само успоредка и лост и лицеви опори сега мисля да хода вече на зала бяха ми казали че е добре първо да започна с лостове и успоредки после да започна с шангите.и затова искам да взема някакви добавки за по добър резултат

Мнението беше редактирано от Rado на 20.03.08 15:45.

По-добре за сега се съсредоточи в правилното хранене и трениране докато влезеш в ритъм, а чак след това си вземи добавки, но пък ако искаш още сега да ги почваш, ето ти най-полезните за теб:
Задължителни:
1-Мулти Витамини и Минерали.
2-Гейнер(протеин+въглехидрати).
3-Креатин(за предпочитане етил естер, три креатин малат или алка-креатин).
4-Глутамин.
Успех!

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 20.03.08 17:58.

RA

21.03.08
11:24

ок мерси много за информцията ма ако мойеш да ми кажеш на кои фирми е по добре да ги взема тея добавки че не е една или две 10х предварително

От западните Аз съм фен на Now Food… тази марка има най-доброто съотношение цена/качество на нашия пазар, ако ти трябва нещо Българско, тоесто по-евтино, ако може да кажем вече и че са евтини ти препоръчвам EXPLODE или ЕS Power Food….

RA

24.03.08
16:44

1.Мулти витамини и минерали - NOW Foods Cal-Mag - 23.75
2.Гейнeр - Power Food Power Mass Gain - 23.49
3.Креатин - Power Food Creatine Ethyl Ester - 10.90
4.Глутамин - Power Food AminoPower 3000 - 17.90

Мисля да се спра на тея продукти ше те помоля да ми кажеш дали избора ми е добър.

Да като за начало е перфектно, мисля че ще дръпнеш много с тези добавки, ако естествено ги приемаш правилно, защото съм имал много случей на оплаквания примерно за гейнер, защо не им действал и като ги попитам по колко приемат и те “ами по 30-40грама що правя икономия”. Секи продукт трябва да се приема както производителя е написъл на опаковката, за да има ефект. Пожелавам ти много успехи!

RA

24.03.08
20:00

Мерси брато ше ги приемам както производителя е писал благодаря ти и ще пиша за резултати.

Мнението беше редактирано от Rado на 24.03.08 20:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1