Creatine Monohydrate Да го използвам ли или не ?

FS

20.03.08
15:13

Здравейте! тъй като съм “леко” объркан какво да правя с креатинчето ми.. имам креатин монохидрат 600гр и да ли е редно да го взема сега , тъй като искам края на май месец да почна да чистя , има ли смисъл да го взимам и после като ми свърши опаковката и като започна с диетите резултатите ще изчезнат ли ??? попитах един човек и той ми каза че по-добре да не го използвам ако ще чистя после :S и да си го запаза за следващатата зима ... какво бихте ми препоръча ли ???? да го пия или да го запаза (може би щях да го пия ако не беше монохидрат ама тъй като съдържа вода и после като чистя ефект няма да имам ...)

20.03.08
15:23

Внимание
Flying Steps=Tinaki
очаквайте много и глупави въпроси!
Иначе според мен можеш да си пиеш креатина сега!

FS

20.03.08
15:31

Очаквайте да ... освен да се заяждате друго не става ... просто питъм има ли смисъл да взимам креатина  ДА или НЕ , не съм ти искал мнението какви въпроси да учакват хората ...... ако не ти изнаса не пиши ...

20.03.08
15:54

Пий си креатина сега. После ще чистиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1