19.03.08
11:43
Здравейте.Имам 1-2 въпроса за които ще съм много благодарен ако можете да ми отговорите с аргументи при даден съвет:
1-во какво ви е мнението (тъй като те първа навлизам в нещата с хранителните добавки) за PEAK gluco… нещо си,интересува ме дали някой го е пробвал,има ли ефект или е просто някаква забита история?
2-ро мнението ви за сурватъчния протеин и как точно трябва да се взима?!
предполагам че ще има хора които ще ми кажат че има материал тука и че ме е домързялод аго прочета.Еми не,просто когато човек нз какво точно търси неможе да го намери пък и сепц за протеина намерих само как влияе...а не точно конкретното въздействие на различните такива...
Благодаря предварително
19.03.08
16:12
За суроватъчния протеин по принцип ли питаш или за конкретен продукт на горепосочената фирма? Ако е първото, прегледай тази статия, ако не си в чел вече.
въпроса ми беше принципен.а по първия повече ме интересува мнението на тези които са използвали продукти на PEAK какво е тяхното мнение за тях?!
казано от Димитър Михайлов на 19.03.08, 16:12:
За суроватъчния протеин по принцип ли питаш или за конкретен продукт на горепосочената фирма? Ако е първото, прегледай тази статия, ако не си в чел вече.
По искане на Г-н Михайлов предоставям въпросите си тук :)
Здравей,
благодаря че ми показа тази статия която се чудя как така съ я пропусал при положение че си поиграх да търся информация.но имам няколко въпроса на които се надявам да можеш да ми дадеш инфо.
1-До колкото прочетох от тази статия може ли да се кажеч че този вид протеин е наи-добър...или как да го кажа...най-подходящ за аматиори?(в смисъл не че от утре започвам да тренирам а аматьори в смис не културисти)
2-До колко пари струва килограм и коя фирма може да се каже до по голям % че взимаш това за което си плащаш?