здравейте....

19.03.08
11:43

Здравейте.Имам 1-2 въпроса за които ще съм много благодарен ако можете да ми отговорите с аргументи при даден съвет:
1-во какво ви е мнението (тъй като те първа навлизам в нещата с хранителните добавки) за PEAK gluco… нещо си,интересува ме дали някой го е пробвал,има ли ефект или е просто някаква забита история?

2-ро мнението ви за сурватъчния протеин и как точно трябва да се взима?!
предполагам че ще има хора които ще ми кажат че има материал тука и че ме е домързялод аго прочета.Еми не,просто когато човек нз какво точно търси неможе да го намери пък и сепц за протеина намерих само как влияе...а не точно конкретното въздействие на различните такива...

Благодаря предварително

За суроватъчния протеин по принцип ли питаш или за конкретен продукт на горепосочената фирма? Ако е първото, прегледай тази статия, ако не си в чел вече.

19.03.08
16:43

въпроса ми беше принципен.а по първия повече ме интересува мнението на тези които са използвали продукти на PEAK какво е тяхното мнение за тях?!

20.03.08
18:08

казано от Димитър Михайлов на 19.03.08, 16:12:

За суроватъчния протеин по принцип ли питаш или за конкретен продукт на горепосочената фирма? Ако е първото, прегледай тази статия, ако не си в чел вече.

По искане на Г-н Михайлов предоставям въпросите си тук :)

Здравей,
благодаря че ми показа тази статия която се чудя как така съ я пропусал при положение че си поиграх да търся информация.но имам няколко въпроса на които се надявам да можеш да ми дадеш инфо.
1-До колкото прочетох от тази статия може ли да се кажеч че този вид протеин е наи-добър...или как да го кажа...най-подходящ за аматиори?(в смисъл не че от утре започвам да тренирам а аматьори в смис не културисти)
2-До колко пари струва килограм и коя фирма може да се каже до по голям % че взимаш това за което си плащаш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1