20.03.08
12:32
Здравейте, ще карам направо, че едвам намерих малко време да пиша. Имам някои въпроси свързани с тренировката. Храня се в ниско въглехидратен режим и целта ми е да изчистя мазнини. Тренирам в къщи. 174 см, 71 кг, 24 год.
Първият ми въпрос е свързан със суперсериите - ще ми помогнат ли при чистенето и има ли опасност да изгоря много мускул с тях. Ако може да ги правя какво да правя - мога ли например набирането да го комбинирам с лицеви опори?
Относно лицевите опори - общо взето усещам повече натоварване в трицепсите, понякога и в раменете отколкото в гърдите, колкото и отдалечени една от друга да са ми ръцете. Дали изпълнявам по някакъв начин грешно упражнението?
Планирам да започна да карам колело по 20-30 мин сутрин преди работа и да се сдобия с Л-Карнитин - тъй като в 4fittness в момента не е наличен Ацетил Л-Карнитин-а на NOW мисля да пробвам този на Weider - какво ви е мнението за тази марка?
Благодаря
Темата беше редактирана от lbl на 20.03.08 13:08.
1.суперсерии можеш да правиш, няма д аизгориш мускул с тях. Говорим за домашни условия - комбинации каквито искаш можеш да си направиш.
2.прави лицевите по-бавно и се концентрирай не върху бройката, а върху работата на гърдите, опитай се да усетиш как гръдния мускул работи, сам трябва да го напипаш. Ако правиш бързи помпащи серии нищо чудно че се товарят и трицепс и рамо.
3.колелото е супер, Weider също! Успех!
Благодаря Стоянчо. Лицевите винаги ги правя бавно, както и всички упражнения по принцип. Даже понякога усещам че изобщо не броя повторенията.
А суперсериите добър избор ли са при положение че искам да свалям (и в същото време ако успея да кача малко мускулна маса ще е най-добре)?
Какви резултати и горе долу след колко време бих могъл да очаквам от л-карнитина - преди време пих 20 дена на Биогейм и нямаше никакъв ефект (или минимален) - вече не бих купил български добавки.
Суперсериите не пречат на свалянето. Ефект от карнитина не мога да тио кажа с точност, но дет се вика поне след 2 седмици НВД ще започне осезаемо сваляне. Иначе добавките ти нека са западни.