20.03.08
13:03
Къде може да се измери процента на мазниниите в тялото.Какво представлява самата процедура и колко струва?
20.03.08
19:57
казано от firevint на 20.03.08, 13:03:
Къде може да се измери процента на мазниниите в тялото.Какво представлява самата процедура и колко струва?
Има уред, с който се мери подкожната мазнина. Но за какво ти е. Мисля, че почти всички тук тренират КОНДИЦИОНЕН културизъм. А не състезателен. При него определящо е как се чувстваме и как изглеждаме. Преценявай спрямо това, дали се харесваш.
Иначе - има такъв уред. За съжаление сега не се сещам как се казва. Представлява подобие на пинсета, щипки, но по-голямо. Хваща се малко кожа и се измерва дебелината. После се отчита. Не съм виждал в Бг. Но и не съм и търсил, поради което не означава, че няма!
Калипер се казва това... Има го тук-там, ама не е за предоверяване. Използвай огледало...
В зала Христо Ботев в Студентски град има японски измервателен уред който мери лично тегло и % мазнини-така пише там.Иначе си е най-обикновен кантар на който като стъпнеш бос ти показва колко % мазнини имаш.На мен ми показа 12%.Като се погледна в огледалото смятам че горе долу е верен.Струва 50 стотинки.
20.03.08
20:16
казано от Aquiles на 20.03.08, 20:13:
В зала Христо Ботев в Студентски град има японски измервателен уред който мери лично тегло и % мазнини-така пише там.Иначе си е най-обикновен кантар на който като стъпнеш бос ти показва колко % мазнини имаш.На мен ми показа 12%.Като се погледна в огледалото смятам че горе долу е верен.Струва 50 стотинки.
Не зная дали е възможно. Може и да е така, все пак иде реч за японци. Но който иска и има възможност да пробва. не е и скъпо доколкото виждам!