Време ли е ???

27.12.04
22:00

Одеве четох че един пич не щял да чака пролетта и скоро щял да чисти.Позамислих се :roll:  , и аз трябва да чиста.  Вие какво ще кажете сега добро време ли е за чистене???ако не след колко време??

27.12.04
22:05

Хах, защо да е лошо? Щом имаш нужда чисти  8)
Аз чистя редовно, подреждам стаята.. все пак и през зимата трябва да е чисто  :wink:

ВН

27.12.04
23:46

Изчакай пролетта, ще ти е доста по-лесно и евтино.

27.12.04
23:47

Апсолютно ,а и прахусмокачката върши много добра работа ! Иначе да смятам ,че можеш да си чистиш мазнините :) да ги намаляваш и от сега ,но както сам си прецениш. Никой неможе да ти каже кога ти е рано или късно независимо от инстинкти и тн. ! Сам трябва да си преценяваш кога и какво да правиш !
по-здрави

28.12.04
00:49

Аз казах че ще чистя (сега след нова година) и скоро (утре,вдругиден) ще постна тема да давате съвети как да го направя най добре (само за провеждали поне един цикъл обаче)

28.12.04
09:58

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз казах че ще чистя (сега след нова година) и скоро (утре,вдругиден) ще постна тема да давате съвети как да го направя най добре (само за знаещи обаче)

Нали знаеш ,че е не законно да се ограничават хората по необосновани критерии ? :)
по-здрави

28.12.04
11:39

Дикси, понеже питаш: Постни си данните кг,височина, %мазнини. След това ще си дам мнението.
Поздрави! :)

DO

28.12.04
16:58

и аз ся почвам след нова година днес зглобявам велото и днес малко ще повъртя че стана късно и от утре почвам велото и диетата а след НГ по-сериозно!

28.12.04
19:19

[quote author=“emil_mlo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз казах че ще чистя (сега след нова година) и скоро (утре,вдругиден) ще постна тема да давате съвети как да го направя най добре (само за знаещи обаче)

Нали знаеш ,че е не законно да се ограничават хората по необосновани критерии ? :)
по-здрави

Да Емо може би трябваше да напиша за Провеждали такъв Цикъл (така става ли?)

28.12.04
21:15

[quote author=“Martin”]Дикси, понеже питаш: Постни си данните кг,височина, %мазнини. След това ще си дам мнението.

ето ми ги и мерките: 178см височина , 81 кг , 13% мазнини (според таблицата на emil_mlo)
:D

29.12.04
01:18

Сорка ,че не съм довършил таблицата ма толко съм изморен от тва ядене ,че не вижда цифрите. :)) Та Джордж перфектно братле и добре ,че го промени защото щеха да ни осъдат зареди тебе ;) .
по-здрави

29.12.04
10:24

diski аз съм точно с твоите мерки в момента 178см/81 кг. и мисля че не трябва да се робува на предразсъдъци, че лятото е за чистене, а зимата - за маса. Да, вярно е, малко по-лесно и удобно е през тези сезони, но това не трябва да ти е водещ критерий. Аз понеже ми поомръзна да качвам маса :D /за малко повече от година качих от 67 на 81/, сега ще си дам 1-2 месеца почивка под формата на поддържаща диета, ще поизчистя малко и продължавам с масата... Така че решавай каквото мислиш, че е добро за теб, без толкова да се съобразяваш със сезоните.

29.12.04
11:34

Здравей, дикси! Лично моето мнение е, че не ти е време за чистене. Имаш да качваш още много. И тука говоря за чистене със всичките му подробности. Обърни внимание на поста на Парс. Смятам, че към нещо такова трябва да се ориентираш/ориентираме всички.

31.12.04
18:13

мерси за обърнатото внимание.убедихте ме.ще пробвам да кача още няколко килца до края на февруари и почвам...
Весело изкарване на всички довечера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1