20.03.08
21:45
imam mnogo golqm problem .Molq nqkoi da me posavetva mnogo sam ot4aqna.Svalih dosta kilogrami sega sam 46-162 Problema e 4e,sam yjasno otpysnata i neznam dali,moga vaob6te da se stegna i da izglejdam normalno.4ak mi visi kojata yjas.Kypih si disk s programata na David Kar6 za 2 sedmitsi stegnato tqlo no sam tolkova ot4aqna 4e,ni6to ne pravq s diska.Gledala sam operaziq na hora koito sled otslabvane sa mnogo otpysnati i se operirat.Ne nesam 4ak tolkova no kakvo da napravq moga li,da izglejdam dobre ako sportyvam vseki den po 1 4as i 30 min?Molq pomognete mi sas savet.Predvaritelno-MERSI
Пиши на кирилица! Ако нямаш кирилизатор на компютъра , форума има собствен .
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:37.
Спокойно, можеш и ще се стегнеш ако тренираш. Точно този диск не съм го гледал, но сигурно става. Тъй и тъй го имаш - защо не започнеш да го ползваш? Пък ако толкова те е страх да не объркаш нещо - фитнеси има много.
По отношение на кожата - тя си се прибира. Вярно е, че отнема време, но се прибира - виждал съм го. Виждал съм висяща кожа около 10 см гънка, тънка по-малко от сантиметър да се прибере без операция.
Ако пишеш на кирилица ще улесниш тези, които четем твоята тема.
Успех :)
Mного ти благодаря успокоих се ,извинявайте сега си качих кирилица но не превежда перфектно програмата.Извинете ме за това.Вече сам спокойна .Мерси.Нещо ме е обхванал страха че нестава бързо и спрях .Да много глупаво,но си мислех че няма да има ефект от това.По4вам от днес.Мноооого МЕРСИ
Мими, здравей!
Още по-добре би изглеждала кожата с масажи. Ако искаш вземи си някой масажен крем или олио и се мачкай все едно месиш тесто :-) . Натискаш, разтягаш, докато се зачерви. То най-добре някой друг да го прави, де! Има и специални “стягащи” кремове, потърси в аптеките. Но и само хидратантен е достатъчен, важно е да се масажира всеки ден. А и гимнастиката би помогнала, определено.
Мерси, аз така сам са успокоила че,zaпочнах с упражненията и гиричките.Oк и това ще пробвам мерси много.
И по-кротко с тренировките - час и половина е ужасно много за начало.
Започни с около 40-50 минути тренировка и постепенно увеличавай.
Ако имаш мускулна треска НЕ увеличаваш, а ако нямаш - значи може да двигнеш малко.
Успех!
Ха,ха -нямам защото накрая на диска има стречинг и за щастие -нямам.Този диск е върха за съжаление го няма в БГ.Е ,при мен положението не е чак толкова трагично и започвам да чyvсвам ефект.Да,да знам трябва време но упражненията са жестоки.Моя приятелка започна с мен и се отказа на 15 мин..