21.02.08
08:44
здравеите!препоръ4аха ми бсн термонекс.някои пробвал ли го е?има ли не6то по-добро?искам да сваля по бързо 5 кг
21.02.08
08:59
казано от ekaterina на 21.02.08, 08:44:
здравеите!препоръ4аха ми бсн термонекс.някои пробвал ли го е?има ли не6то по-добро?искам да сваля по бързо 5 кг
Много силен бърнър, особено ефективен при жени поради стимулиращите щитовидната жлеза съставки. Единствения му недостатък е че при някои хора задържа вода. Но това изчезва веднага след като се спре в рамките на 3-4 дни.
Ако ти пречи задръжката на вода, другия фет-бърнър на БСН - атро-фекс не задържа вода, но е малко по-скъп.
Успех и ако може драсни няколко реда във форума след като го свършиш да споделиш впечатления.
купих си атро фекс.ло6тото е 4е се обринах цялата и много 4есто ми се вие свят.нормално ли е това?имам малка разлика в киограмите.някои пил ли го е?
22.03.08
14:42
казано от ekaterina на 22.03.08, 14:00:
купих си атро фекс.ло6тото е 4е се обринах цялата и много 4есто ми се вие свят.нормално ли е това?имам малка разлика в киограмите.някои пил ли го е?
Ако си се обринала, значи имаш алергия към някоя от съставките, или от комбинацията им. Моята препоръка е ако продължаваш да се обриваш да го спреш. Продукта има страхотен ефект и е най-продавания ни артикул, но явно не ти понася.
24.03.08
19:47
Само да питам при стиктно спазване на режим и сериозни тренировки.
Какви резултати мога да постигна с атро фекс.
Строго индивидуални.Никой , абсолютно никой не може да ти каже ще свалиш еди колко си килоограма.
24.03.08
20:24
казано от ghettoking на 24.03.08, 19:47:
Какви резултати мога да постигна с атро фекс.
Нека го кажем така. По-добри от повечета продукти от този тип. Атро-Фекс прави няколко неща и то изключително добре
-Премахва глада и желанието за храна и кафе и създава чувство на задоволеност и комфорт. Повишава температурата, но интересното е че няма сърцебиене и високо кръвно, всичко става много плавно. Казано накратко ти помага да си зареден с енергия и можеш да пнасяш всякаква диета без да се сдухваш от глад.Единствения страничен ефект, ако мога така да го нарека е че трудно се спи с него, въпреки че се пие само сутрин и преди обяд. Двама мои близки го пиха миналия месец и двамата спаха средно по 2 часа на денонощие по време на целия цикъл (24дни)
12.04.09
14:32
казано от Валентин Иванов на 24.03.08, 20:24:
Какви резултати мога да постигна с атро фекс.Нека го кажем така. По-добри от повечета продукти от този тип. Атро-Фекс прави няколко неща и то изключително добре
-Премахва глада и желанието за храна и кафе и създава чувство на задоволеност и комфорт. Повишава температурата, но интересното е че няма сърцебиене и високо кръвно, всичко става много плавно. Казано накратко ти помага да си зареден с енергия и можеш да пнасяш всякаква диета без да се сдухваш от глад.Единствения страничен ефект, ако мога така да го нарека е че трудно се спи с него, въпреки че се пие само сутрин и преди обяд. Двама мои близки го пиха миналия месец и двамата спаха средно по 2 часа на денонощие по време на целия цикъл (24дни)
Всъщност този “страничн ефект” е доста желан от мен :) Защото ми наближава сесията :) А и попринцип работя и уча и като са ми необходими по 8-10 часа сън в денонощието и каквото да направя не мога да падна под 6 и пак съм като парцал после, та това да ми стигат 2 часа че и да се чуствам добре е рая :) Но съм се спрял на термонекс, само заради цената... Нямам много време за тренировки, но пък съм сравнително активен, а и работата ми е свързана с тежък физически труд и предполагам че това е достатъчно за да имат максимален ефект тези продукти! Специално за термонекса съм чел че сваляш дори да не правиш нищо... Така ли е и при атро-фекс и въобще ако може да ги съпоставите един срещу друг защото много се колебая...
12.04.09
17:37
казано от 110 на 12.04.09, 14:32:
казано от Валентин Иванов на 24.03.08, 20:24:
Какви резултати мога да постигна с атро фекс.Нека го кажем така. По-добри от повечета продукти от този тип. Атро-Фекс прави няколко неща и то изключително добре
-Премахва глада и желанието за храна и кафе и създава чувство на задоволеност и комфорт. Повишава температурата, но интересното е че няма сърцебиене и високо кръвно, всичко става много плавно. Казано накратко ти помага да си зареден с енергия и можеш да пнасяш всякаква диета без да се сдухваш от глад.Единствения страничен ефект, ако мога така да го нарека е че трудно се спи с него, въпреки че се пие само сутрин и преди обяд. Двама мои близки го пиха миналия месец и двамата спаха средно по 2 часа на денонощие по време на целия цикъл (24дни)Всъщност този “страничн ефект” е доста желан от мен :) Защото ми наближава сесията :) А и попринцип работя и уча и като са ми необходими по 8-10 часа сън в денонощието и каквото да направя не мога да падна под 6 и пак съм като парцал после, та това да ми стигат 2 часа че и да се чуствам добре е рая :) Но съм се спрял на термонекс, само заради цената... Нямам много време за тренировки, но пък съм сравнително активен, а и работата ми е свързана с тежък физически труд и предполагам че това е достатъчно за да имат максимален ефект тези продукти! Специално за термонекса съм чел че сваляш дори да не правиш нищо... Така ли е и при атро-фекс и въобще ако може да ги съпоставите един срещу друг защото много се колебая...
Термонекса е по-силен термоген, атро-то е по-комплексен. И с двата ще си много доволен.
15.04.09
01:25
казано от Валентин Иванов на 12.04.09, 17:37:
Термонекса е по-силен термоген, атро-то е по-комплексен. И с двата ще си много доволен.
Малко по додробно би ли могъл да ги сравниш и за да не се повтарям: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32534/
Конкретно за себе си питам.
15.04.09
09:34
Мина една година откакто зададе този въпрос и още се колебаеш.
Ще ти пратя скайп адреса си на ЛС. Така мисля че ще стане най-бързо. Също така ако си от София, можеш да минеш през магазина ни.
16.04.09
18:21
казано от Валентин Иванов на 15.04.09, 09:34:
Мина една година откакто зададе този въпрос и още се колебаеш.
Ще ти пратя скайп адреса си на ЛС. Така мисля че ще стане най-бързо. Също така ако си от София, можеш да минеш през магазина ни.
Всъщност не съм се колебал, ама никак :) Когато си харесах термонекса той беше на цена около 60 лева, тъкмо го бяхте пуснали мисля и само след 1-2 седмици, когато събрах парички вече беше скочил на 85, което е брутално... И тъйкато нямаше от къде да додам се отказах, пък и то лятото мина...
Сега пак се присетих и съответно съм още по зле :) Т.е. аз съм си същите килограми и незнайно как корема ми е по голям. Значи хем съм загубил мускулна маса, хем съм качил мастна, което никак не ме кефи...
Всъщност тепърва започват колебанията ми :) И дори бях забравил че съм писал тук, просто случайно попаднах на този форум, както и преди година, така и сега - докато си търсех термонекса. Различното сега е че осъзнах че атро-фекса е по добрия избор за мен! Но тъйкато нямам абсолютно никакви познания и опит в тази сфера е нормално да се колебая.
Другата разлика е че сега имам малко повече спестени парички и мисля че е подходящ момент да помисля и за здравето си!
Все още не си ми пратил скайпа си на ЛС и би било добре да го направиш. Иначе съм от София, но нямам много свободно време и е хубаво да ми дадеш и информация къде се намира и какво е работното време на магазина ти.