Fat burners - как действат ?

17.08.04
21:21

Може ли малко теория по какъв начин въздействат на организма фет бърнърите ?
Леко съм объркан защото примерно:
NUTRIM LIPOZAN - 30-60min преди ядене - може би влияе върхи приетата храна ?
UNIVERSAL Ripped Fast - 30-60 min преди тренировка - ???

18.08.04
15:19

Фет бърнерите е най-добре да се взимат винаги преди тренировката.
Те са пълни с липотропни вещества с разни билки и какво ли още не, което ти забързва метаболизма. Незнам къде си чел, че липозана на нутрим трябвало да се взима преди хранене. Преди хранене се зимат само разни блокери примерно за мазнини или въглехидрати.

18.08.04
16:01

Фет бьрнерите моат да бьдат освен липотропни и термогени.Вторите са доста ефективни,само че трябва да си в цветущо здраве.Те поддьржаат висок пулс и крьвно все едно правиш кардио.Липотропиците спомагат за транспорта на мазнините до митохондиите за да изгорят и се превьрнат в енергия/това си го знаеш сигурно/.Термогените са по-сигурния вариант за сваляне с тези условия които посочих :wink:

18.08.04
16:24

[quote author=“gotcha”]Фет бърнерите е най-добре да се взимат винаги преди тренировката.
Незнам къде си чел, че липозана на нутрим трябвало да се взима преди хранене. Преди хранене се зимат само разни блокери примерно за мазнини или въглехидрати.

Като хранителна добавка LIPOZAN се приема три пъти дневно, по 1 капсула 30-60 мин преди хранене. За по-значително активиране на мастния катаболизъм препоръчителната доза е три пъти дневно по две капсули 30-60 мин преди хранене.
Oт сайта на НУТРИМ

19.08.04
10:36

Да се оправят :)
Не виждам смисъл да нагъвам някакви фетбърнери преди да ям.
Те може да ти кажат да зимаш и по 10, нали това им е целта :)
Доколкото за това дали липотропните или термогенните вещества са по-добри - незнам, с какво ли не съм си блъскал организма от тоя тип неща и установих едно нещо - диетата е истината и може да има добри резултати и без добавки, даже имам чуството, че не ми помагат грам.

19.08.04
11:24

Гоча е абсолютно прав за това че ако нямаш правилна диета и тренировка,никакьв фет бьрнер не може да ти помогне.Що се отнася до термогените те наистина са доста ефективни но пьк сьздават доста гаден дискомфорт.Лично аз не сьм ги ползвал,но познавам хора,най-вече жени които ги взимат,защото ги идават че може да си стоиш и да сваляш :roll: Преди време един познат ме пита какво да си вземе за сваляне и му казах да си вземе фет бьрнер,ако намери Кьтинг голд ще е най-добре.Той обаче взел някакьв чвно с термогенни качества и след няколко дена ми се обади и каза че ходил на лекар щото вдигнал крьвно и висока температура.Накарах да ми го покаже и беше Карни тех ако се не льжа.Така че преди да се взимат трябва добре да се осведомиш за сьстоянието си

23.03.08
19:32

Това ако се не лъжа ми е 1ия пост във форума.Нещо ме накара да се поровя назад във времето кoгато бях много “бос” на тема хранене, добавки и тренировки :D

По темата: хитозан е основната съставка на Липозана(който горещо НЕ препоръчвам) и понеже се явява фат блокер се пие точно преди хранене.

btw от  @МИЛЕ съм получил тонове полезна информация.Респект !

23.03.08
19:39

Ей спамер “шат’банна” :) .
Хвана те носталгията а ? Случва се и на най добрите . Помежду друго ти сега си един от най разбирачите по темата за добавки особено за сваляне на мазнини , от къде почна а къде стигна и още колко път има напред ехеее ... Ама и аз се улях .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1