Въпрос за корема

23.03.08
17:54

Здравейте! В момента тренирам за покачване на ММ и искам да попитам нещо. Ако :
Понеделни - тренирам
Вторник - тренирам
Сряда - почивам
Четвъртък - тренирам
Петак - тренирам
Може ли Събота и Неделя да тичам по половин-един час , за да сваля от корема? Ще ми попречи ли да качвам иначе кг на другите места?

ГП

23.03.08
18:55

Ами доколкото съм чел за тичане и кардио тренировки ... да ще попречи защото тичането е едно от най0интензивните кардио упражнения и изгаря доста мускулна маса ... дори ако не се лъжа бях чел или някой ми е казвал че се изгарят повече мускули от мазнини .... но това е пресилено според мен.Със сигурнос обаче не е подходящо да тичаш в период на маса.Връткай велоаргометър ;) ...

23.03.08
19:58

казано от Goshku88 на 23.03.08, 18:55:

Ами доколкото съм чел за тичане и кардио тренировки ... да ще попречи защото тичането е едно от най0интензивните кардио упражнения и изгаря доста мускулна маса ... дори ако не се лъжа бях чел или някой ми е казвал че се изгарят повече мускули от мазнини .... но това е пресилено според мен.Със сигурнос обаче не е подходящо да тичаш в период на маса.Връткай велоаргометър ;) ...

Точно тичането не гори мускул.По-вероятно е колелото да гори мускул, но всичко е в начина на практикуване (дали ще е интервално или монотонно) и храненето разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1