Controlled Labs VS Gaspari Nutrition

23.03.08
21:22

Привет.
Както разбрахте от заглавието се колебая между продуктите на тези две фирми и се надявам вие да ми помогнете да избера.
Става дума за White Blood+Green Bulge или Super Pump+SizeOn.
Продуктите и на двете фирми ще ми стигнат за 1-но месечен цикъл(От Super Pump-а ще останат 10 дози).
Цената определено е в превес на Controlled Labs.Ако трябва да съм честен тази разлика засега маааалко накланя везната.

Сега бих се радвал да прочета вашето мнение кой продукт да си купя и защо?
Мерси много!

Темата беше редактирана от tra^la^la на 24.03.08 08:36.

23.03.08
21:27

Controlled Labs предлагат два вида разфасовки на GreenMAG. Няма смисъл да си взимаш по-малката.

А иначе отговор на въпроса си, можеш да си дадеш само ти, когато пробваш и двете комбинации и сравниш резултатите ;)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 24.03.08 10:37.

23.03.08
21:56

казано от Владимир8507 на 23.03.08, 21:27:

А иначе отговор на въпроса си, можеш да си дадеш само ти, когато пробваш и двете комбинации и сравниш резултатите ;)

x2

Аз лично видях по-добър ефект от Animal Pump vs Green Bulge + White Blood, но всичко е индивидуално.

Мнението беше редактирано от emzo на 23.03.08 21:57.

Green Bulge е уникален продукт, несъмнено. В случая, лично аз, бих пробвал Гаспари (може би защото не съм пил).

LA

24.03.08
04:55

Тъй като съм ползвал продуктите на Гаспари,а и самият им хранителен профил е малко по-добър,ако търсиш промяна на визията,спри се на Гаспари,това е мое мнение. А и Суперпъмп свършва за 23 дни.

24.03.08
05:03

CL Green MAGnitude е 80 дози (80 дни),а на Gaspari са за по 20 дена. Друг също много добър  вариант е Animal Pump. Това са общо взето конкурентни продукти на българския пазар. А, да не пропуснем и BSN че ще бера ядове  ;-) Избери си нещо което да е за поне 30 и нагоре дни, защото това са препарати чиито ефект се проявява най-силно след около 10-14 ден на приема. Тъкмо да започне да ти действа и да се наложи да го спреш, защото е свършил или да тичаш за нова опаковка (не са  евтини).

Мнението беше редактирано от Z@ki на 24.03.08 05:23.

24.03.08
05:35

Онзи ден бях в магазина на Пиротска с един приятел който се интересуваше специално от Green MAG и SIzeON. Продавача каза, че личното му мнение е, че SizeON е малко по-добрия продукт, но въпреки това го посъветва първо да пробва Green MAG :)

LA

24.03.08
07:29

И Controlled Labs е много тачена фирма от мен,тя е по-изгодна като цена/брой дози,така,че ако парите са фактор може би се спри на тях, защото и все пак е хубаво да се степенуват продуктите като вид, така,че почни с Green Mag и Whte Flood и после премини на Гаспари.Друг вариант е да изчакаш 2 месеца и да пробваш новите съставки в продуктите на BSN,изглеждат обещаващо,4 патентовани форми на креатин,което е от значение също.

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 24.03.08 07:31.

24.03.08
08:47

Мерси много за мненията! :)

LawrenceTaylor прав си за Super Pump-a.Аз бях прочел 40 сървинга,но сега видях,че в тренировъче ден дават да се взимат 2 или 3 лъжички(сървингс).Също така във втория си пост си се объркал и си написал White Flood,а аз говорех за White Blood
За да не стават обърквания в първия си пост приложих картинки.
Z@ki и ти си се заблудил-не говорих за Green Magnitude,a за Green Bulge.

Като цяло голяма обърквация е с тези близки имане на КЛ.

Сега сметката е:

Gaspari-Super Pump ще ми стигне за малко повече от 20 дни както каза LawrenceTalyor a SizeOn точно за 30.
Cоntrolled Labs в нета видях двата продукта които ме интересуват съответно с 90капсули White Blood и 150капсули Green Bulge което значи,че и двете ще ми стигнат точно за 30 дни.
Искам да попитам(специално Z@ki,защото той го е написал)кои от продуктите да се ориентирам да мога да ползвам за повече от 30 дни?На повечето места съм чел да се правят такива цикълчета по 30 дни прием и после 30 дни почивка.Азотния бустер му отслабва действието,креатина също.От тези продукти кое ще върши работа от 30 дни нагоре?

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.03.08 09:07.

24.03.08
09:08

vatchev,
сигурно си гледал FAQ-овете на Controlled Labs в bb.com, но все пак:
Is it necessary to cycle WHITE BLOOD ™

We generally recommend that you cycle off WHITE BLOOD ™ ? every 8 weeks, for an “OFF” period of 1-4 weeks. During this “OFF“ period, we recommend using GlycerGROW.

Is it necessary to cycle GREEN MAGNITUDE™ ? (не намерих за GB, но би трябвало да е валидно)

This depends on many variables, but if using it as a standalone we generally recommend that you cycle off GREEN MAGNITUDE™ every 10 to 12 weeks, for an “OFF” period of 1-2 weeks, but cycling creatine products is optional.

:)

24.03.08
09:28

Vlade не ги бях гледал  :red: признавам си-не се бях подготвил добре.Сега вече им хвърлих по едно око.

Искам да кажа,че варианта Гаспари отпада на този етап.Сигурен съм,че продуктите им са невероятни,но сматам пъвро да пробвам малко КЛ.Гаспари може би ще им дойде времето лятото или след него. :)

=====================
Разгледах малко White Flood & Green MAGnitude и сега се двоумя между тях и White Blood & Green Bulge.
Времето което ще мога да ги ползвам е
По 1 опаковка от двата продукта White Flood & Green MAGnitude
Flood- 50 servings=50 дни.(бях чел едно мнение на Чокито в което каза,че за него и по половин сървинг е бил достатъчен и спокойно можел да го приема 100дни.Аз досега не съм ползвал бустер и не знам как ще го усетя)
MAGnitude=80servings=80 дни

По 2 опаковки от двата продукта White Blood & Green Bulge
Blood=60 servings=60 дни
Bulge=60 servings=60 дни

Ценовото преимущество е в полза на Flood+МAGnitude а и като гледам май ще мога да ги ползвам по-дълго време.В момента изборът ми силно клони към тях.
Вашето мнение? :)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.03.08 11:45.

24.03.08
12:54

Няма да съжеляваш изобщо,ако вземеш White Flood+GreenMag.Действат и са икономически изгодни,какво повече да искаш...

24.03.08
14:38

Другите ме изпревариха в отговорите, а и ти вече си се ориентирал. Успех в начинанието и ако не те мързи напиши как ти действат.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 24.03.08 14:39.

Д-

25.03.08
09:10

Да уточня само за дозите. SizeOn стига за 30 дни точно. SuperPump250 е 40 servings по 20 грама. Не гледай, че пише 2-3 дози - 1 ще ти е напълно достатъчна! В момента го пие състезател културист от България, които е ж момента 120 кг. и взима по 1 доза, защото казва,че 2 са му много камо ли 3.  Затова се почва първите 1-3 тренировки с 1 доза, за да видиш поносимоста си към продукта. По принцип тези продукти са с много висока доза хранителни съставки, затова и в повечето случай 1 доза е достатъчна. Има и хора, на които 1 няма да е достатъчна, но те са по голяма рядкост.

Ако добавиш към SizeOn и SuperPump250 Novedex XT ще получиш един от най-известните стакове в САЩ. Anabolic Arsenal

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 25.03.08 09:12.

25.03.08
17:41

Реших твърдо White Flood+Green MAGnitude ще е.Също към тях ще добавя и Orange Triad.Като ще е КЛ да е здраво! :)

25.03.08
19:08

казано от Даниел - Трибоеца на 25.03.08, 09:10:

Да уточня само за дозите. SizeOn стига за 30 дни точно. SuperPump250 е 40 servings по 20 грама. Не гледай, че пише 2-3 дози - 1 ще ти е напълно достатъчна! В момента го пие състезател културист от България, които е ж момента 120 кг. и взима по 1 доза, защото казва,че 2 са му много камо ли 3.  Затова се почва първите 1-3 тренировки с 1 доза, за да видиш поносимоста си към продукта. По принцип тези продукти са с много висока доза хранителни съставки, затова и в повечето случай 1 доза е достатъчна. Има и хора, на които 1 няма да е достатъчна, но те са по голяма рядкост.

Ако добавиш към SizeOn и SuperPump250 Novedex XT ще получиш един от най-известните стакове в САЩ. Anabolic Arsenal

Аман от реклами с безимени културисти състезатели и световно безизвестни позьори. Кажи му името все пак си е вид реклама на Gaspari. Така и ние простосмъртните ще разберем нещо за нашите състезатели.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 26.03.08 06:10.

25.03.08
21:57

Няма какво да спорите, и двете марки са от световна класа и блестят с иновативни продукти. Аз лично задължнително ще пробвам продуктите и на двете фирми. И не само тях разбира се :D

Д-

26.03.08
08:56

казано от Z@ki на 25.03.08, 19:08:

казано от Даниел - Трибоеца на 25.03.08, 09:10:

Аман от реклами с безимени културисти състезатели и световно безизвестни позьори. Кажи му името все пак си е вид реклама на Gaspari. Така и ние простосмъртните ще разберем нещо за нашите състезатели.

Световно безизвестни позьори? Простосмъртен? - съветвам те да си вдигнеш самочувствието. Клиента за нас е най-важния, никога не бихме го пренебрегнали, както и рекламата и името на фирмата. Не виждам защо трябва да ти казвам кой взима продукта в този случай. Културиста, за който говоря взима и добавки на други фирми. Това го казах не с цел реклама! Това го казах, за да видите колко взима от продукта доказан майстор на спорта с големи габарити и да си направите сметка за дозите.

http://gasparinutrition.com/team-gallery.html Взимащите Gaspari по известни състезатели, сигурно има и други ама тези са TEAM GASPARI

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 26.03.08 09:08.

26.03.08
09:50

И като взима на други марки, го е срам да каже че ползва и Gaspari ли или е обвързан с договор с “другите” и ще му резнат спонсорството като разберат че взема по-качествени продукти от техните?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1