Приятели имам Малко Женски Проблем ( не се смейте )!

Темата е заключена.

24.03.08
19:11

Пнякога въпреки факта ,че ходя на фитнес, ям , вземам добавки все се чувствам малък. Това изключително мн влияе на съмочувствието ми и нз как става . Смисъл такъв, че има дни, в който се харесвам адски много, но има и такива в които все едно съм хилав като жена ! МН Е ГАДНО ! Не съм пропускал тренировка от 6-7 месеца. И има дрехи през, които не си лечи че съм нацепен и нз ... ПОМОГЕТЕ ЗА БОГА ХОРАААААААААААА

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 28.03.08 08:33.

24.03.08
19:14

Я дай снимка да те видим как си,че то не може наистина да си малък и да искаш да изглеждаш голям ;)

Въпрос на подсъзнание. Не може за 2-3 дена да се промениш така че да има видима разлика(може но при по - необикновени условия).

24.03.08
19:25

казано от vatchev на 24.03.08, 19:14:

Я дай снимка да те видим как си,че то не може наистина да си малък и да искаш да изглеждаш голям ;)

Бих ти дал ама нз как става ...  нов съм :(

24.03.08
19:57

Еми хвърляй се на големите тежести, прави редовно тежка тяга и клякания и яж достатъчно и често и ще качиш, не знам какво се оплакваш - хващай се на работа.

24.03.08
20:15

Гледайки се прекалено често, опитвайки се да се харесаш на всяка цена, наистина рискуваш да се харесаш прекалено много и  в крайна сметка - да си посегнеш.  :-P

Tова си е въпрос на психика, възприятие...самооценка. Не задълбавай чак толкова. Все пак, не е толкова важно да си ГОЛЯМ. Хората правят какви ли не глупости, само и само да се почувстват Големи. Често пъти ~разни~, в опитите си да се почувстват големи, започват да изглеждат безкрайно малки и жалки.

Защо женски проблем? Да не би да ти се случва веднъж на ~28 дни?  :-P

25.03.08
08:12

Пич, проблема ти хич не е женски! Жените страдат от обратното - като се погледнат в огледалото и все си мислят че са дебели. Както каза Жоро - всичко е до психика. На всеки му се е случвало да се погледне в огледалото и да си помисли че е недостатъчно голям, релефен и т.н. (сигурно дори и Рони се е чувствал така в определен момент). Колкото до дрехите -  :lol: .
P.S. С подобно заглавие сам си спечели бъзиците от страна на шегаджиите във форума! C7ALK3P - направо сцепи мрака! Евала пич!!!  :lol:  :-)  :lol:

Мнението беше редактирано от Bumer на 25.03.08 08:14.

Братле, трябва вероятно да си постегнеш хранителния режим, след като нямаш пропуск в тренировката, а не виждаш резултати.
Пусни си една тема за хранене на правилното място. Не бързай да се отчайваш, спасение ще има.

25.03.08
20:02

Дали не си превърнал фитнеса във фикс идея?

Нагъчи си ежедневието с бачкане, така че да нямаш време да се погнеднеш в огледалото. И вечер като се прибираш да не мислиш за друго освен за СПАНЕЕ.

По-ефикансо е отколкото звучи. :)

Мнението беше редактирано от tpd на 25.03.08 20:04.

26.03.08
12:07

Дай го по-спокойно. С упорство, воля, хъс ще постигнеш целите си в залата. Ключов момент е изготвянето на съобразен с желанията ти хранителен режим и хранителни добавки.Нека самия факт, че тренираш и полагаш грижи за тялото си да ти носи удовлетворение.

26.03.08
19:22

Не се гледай много често в огледалото.Ако издържиш една седмица ефекта ще е вълшебен ;) Това съм го забелязал и при мен , като се гледам в огледалото постоянно очаквам всеки път да съм по нацепен,голям и т.н :) Не обръщай внимание на тия работи тренирай си и след време ще видиш :D

26.03.08
19:27

казано от alleN на 26.03.08, 19:22:

Не се гледай много често в огледалото.Ако издържиш една седмица ефекта ще е вълшебен ;) Това съм го забелязал и при мен , като се гледам в огледалото постоянно очаквам всеки път да съм по нацепен,голям и т.н :) Не обръщай внимание на тия работи тренирай си и след време ще видиш :D

Аз адски често мятам погледи в огледалото. Няма как. :) Имам чувството, че всички страдаме от бигорексия...мда има и такава болест - от типа на анорексията, само че мисълта е не, че си дебел, а че тялото ти е слабо или недоразвито, не достатъчно релефно и т.н.
По-здрави, драги бигорексици :)))))

27.03.08
19:18

Благодаря Колеги ! Ще пробвам това с огледалото .. между другото май ми е фикс идея ... Нз всички казват така от семйство до приятели , че чак и даскали ! Блгаодаря на всички . А и да кажа нещо което не в темата - КОТКЕЕЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ !!!!!!

Брат, спри са с тая котка.
Съчувстваме ти на нежната любов, но море от любов е друго предаване.
Ако мислиш че с това изречение във всеки пост правиш нещо, прав си. Излагаш се пред нас и пред момичето, показваш слабост и нарушаваш правилата на форума със безмислен спам!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.03.08 20:01.

27.03.08
20:16

Съжелявам колеги ! Няма да се повтори :(

27.03.08
23:11

казано от D3BEP на 27.03.08, 20:00:

Брат, спри са с тая котка.
Съчувстваме ти на нежната любов, но море от любов е друго предаване.
Ако мислиш че с това изречение във всеки пост правиш нещо, прав си. Излагаш се пред нас и пред момичето, показваш слабост и нарушаваш правилата на форума със безмислен спам!

Хахахаха D3BEP добре казано, Sha6ma по - добре препрочети това изречение няколко пъти и си извади изводи защото е на 100% вярно - “Излагаш се пред нас и пред момичето, показваш слабост и нарушаваш правилата на форума със безмислен спам!”

28.03.08
04:48

казано от Sha6ma на 27.03.08, 20:16:

Първо , защо се излагам пред ВАС ? Пък Камоли пред момичето, че и слабост съм показвал... я се стегнете няма ходя на състезание...

AS

28.03.08
07:46

Ми такива изречения са за едни други сайтове не за този.А това пък за състезанието от къде го измисли...

28.03.08
08:25

казано от Sha6ma на 28.03.08, 04:48:

казано от Sha6ma на 27.03.08, 20:16:

Първо , защо се излагам пред ВАС ? Пък Камоли пред момичето, че и слабост съм показвал... я се стегнете няма ходя на състезание...

Пред нас се излагаш защото отстрани изглежда смешно да се чете след всеки пост неща от рода “обичам те коткеее!”, още повече че хората изобщо не знаят за каква котка иде реч :) , пред момичето се излагаш именно защото изглеждаш смешно с подобни изказвания, показваш слабост защото става явно че не можеш да се контролираш а ако показваш слабост и пред момичето тя ще си прави с теб каквото иска.

28.03.08
08:30

Е, недейте така.
На мен много ми допадна и ще взема и аз да го пиша след всеки свой пост. :-P
Сигурно е много чаровно, че си експресивно влюбен, но май никой не го интересува особено. Е, аз се радвам за теб, но не е нужно да го цвъкаш навсякъде..явно на другите не им е до това.

И добре де, с такава обичлива/обичана Котка, как намираш време за женски проблеми от твоя страна. Я се стягай.

ДЗВЕР: да, благодарим ти за чудесната идея. Наложи се да бъде изтрита.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 28.03.08 08:35.

След като човекът се извини и каза че ще спре, всичко оттам нататък по този въпрос е офтопик и чисти подигравки.
Не ми допадат. Считам ,че е добре да подхождате по - зряло към такива проблеми. Особено ако не познавате характера им.
Заключвам темата поради придобитият й странен характер и поради факта, че за решение на проблема си младежът трябва да пише в специализираните подфоруми на bb-team, т.е. темата освен наспамена вече е излишна.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 28.03.08 08:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1