Дневника на Ghettoking

Темата е заключена.
GH

21.03.08
16:25

Реших и аз да си направя дневник.Да си следя развитието и да има място кадето да ме критикувате и давате съвети.
Така и така всеки ден влизам в форума защо да не си пиша дневниче.
За мен  18 години 191 см 103 кг.
Професия Ученик
Спорт Бокс
Хоби Коли,море,яхи,фитнес и дота.
Тренирам Бокс от 3 години 7-0-0 сръхтежка категория.Тренирал съм в 3 клуба 2 в София и 1 във Варна.
В фитнеса става ми да е около 6-7месеца с прекъсвания.
Най-голям проблем ми е храненето за това сега се опитвам да чистя и после искам да кача чисто.
  Ден 21.03.2008г
  Закуска 7:00 Чаша прясно мляко
          10:00 Айрян
  Обяд    13:00 Няква манжа на мама съдържание спанак и телешко
          16:00 Пилешки филенца 1филия хляб и 1кофичка кисело мляко
  Вечеря  20:30 2Свински пържоли на скара (филета),салата,вода с лимонов сок за напитка и извара
          22:30 1 грейфрут

Тренировка Бокс
20 минути загрявка
20 спринта на 25метра (бягане напред и назад)
6 рунда спаринг
8 рунда уреди (под уреди в тази зала се разбират круши,чували и стенни възглавници)
Трениора нещо реши да ме довърши 4 рунда лапи
3 рунда скачане на въже
Разпускане което включва 50 лицеви и 150 коремни.
Това е за днеска утре и други ден съм на екскурзия и в понеделник пак ще пиша.
Замислям се за някви добавки през април,май и юни (Най-вероятно Суроватъчен протейн,ВСАА,Л-карнитин,Фатбърнер и може би Креатин от Victory серията на Weider)
Приемам всички критики  и съвети даже ще съм ви благодарен.

Темата беше редактирана от ghettoking на 24.03.08 13:49.

GH

24.03.08
19:27

Така прибрах се от екскурзията,наспах се и днеска си бях на тренитровка.Колко си наруших режима не ми се говори.
То и днеска не ядох много добре,но да приемем ще е зареждащ ден(просто си търся оправдание).
  Ядене 6:30 1 кофичка кисело мляко
        10:00 Гаден мазен хамбургер
        13:00     2 пилешки пържоли и салата
        16:30 една кутиика сладолед Джимис Платиниум с 14гр въглехидрати на 100 гр (мога ли да ям веднъж седмично ?)
        20:00 Заешко с ориз
Тренировка
20 мин загрявка
12 рунда уреди
4 рунда скачане на въже
Казах на трениора че съм мн изморен (последиците от почивните дни)
Разпускане упражнения разтягане и 50 лицеви и 150 коремни.
Утре съм на фитнес и пак ще пиша.
Нещо няма мн интерес към дневника ма поне за добавките някой да каже нещо щото не съм мн запознат.

24.03.08
19:52

Готини тренировки си правиш. Колко пъти седмично се занимаваш с бокс? Категория ли си се засилил да сваляш, или просто чувстваш, че има нещо излишно? С тези спринтове, спарингите, въжето и като цяло бокса ако редуцираш въглехидратите до минимум и караш на мазни източници на протеин ще изгориш излишното за има-няма 2-3 месеца. С което ми се струва, че се справяш в някаква степен, но също ми се струва че ти трябва мъничко повече храна, голямо момче си все пак (103 кила си имат нужда от бая храна, пък и ако да сваляш). Ще ми е интересно да видя как тренираш във фитнеса и ми харесва, че не си от онези верни на традициите боксьори, които бягат от “вдигането на железа” като дявол от тамян. Успех, ще чета с интерес!

Мнението беше редактирано от G33K на 24.03.08 19:54.

GH

25.03.08
16:03

Така днес бях на фитнес
но както обикновенно първо храната
Ядене 6:30 05литра прясно мляко
10:00 Протеинова барче и айрян
13:00 Още 1 айрян че нямах възможност друго
16:30 1 чаша прясно мляко,малко сирене,лапад с ориз,3 телешки шницела,1кофичка кисело мляко
20:00 Омлет от яйца,сирене,домат и шунка,1грейфрут
22:30 извара

Тренировката в фитнеса
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга от полулег-3 серии по 8 повторения
флайс - 3 серии по 12 повторения
придърпване на вертикален скрипец -4 серии 8 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 8 повторения
мечка- 3 серии 8 повторения
кикбек - 3 серии по 12 повторения
трицепсово разгъване на скрипец -до отказ
бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбел-3 серии 8 повторения
скотово-3 серии 8 повторения
бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 30 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 30 повторения
Към 17:00 бягах в парка около 45минути.
Това правих днеска и това ще правя в четвъртък от другата семица нова програма.Тази беше стартираща защото бях спрял с фитнеса и за общо заякване.
Не целя сваляне на категория просто искам изчистване.
Айде благодаря за вниманието утре пак ще пиша.

GH

09.04.08
14:44

Съжелявам много,че не пиша просто не ми остава време тренировките са същите общо взето програмарта за фитнеса ще я сменя след 2 седмици.Вече в събота и неделя редовно плувам по 3км.

Мнението беше редактирано от ghettoking на 09.04.08 14:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1