бицепс-трицепс

K!

28.12.04
13:08

имате ли идея кво да правя от два месеца ръката ми не е мръднала.
Пробвах кво ли не и се чудя с къкво да стресирам мускулите.
Ако може да ми посочите някъкво супер натоварване щото вече се чудя кво да праим.

Като за начало почни да използваш кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Поста ти беше преведен от мен - гледай това да не се повтаря!
head_hunter

28.12.04
13:35

Причината мога да ти кажа веднага - претоварване.
За идеи - ще трябват данни - възраст, стаж, мерки. Цялостен режим досега и резултати от него.
Поздрави!

K!

28.12.04
13:46

[quote author=“Martin”]Причината мога да ти кажа веднага - претоварване.
За идеи - ще трябват данни - възраст, стаж, мерки. Цялостен режим досега и резултати от него.
Поздрави!

ami bratle as sam visok 1,72   i teja 76 kila

ne se pretrenirvam prosto ne6to ne raste sega sam sprql sekakvi dobavki za 1 mesec , i se nadqvam da po4na otnovo da rastq

nadqvam se pone teka da stane

Братле, моля те пиши на кирилица. Спазвай правилата на форума. Мерси за което.

28.12.04
13:49

———————————-извън темата——————————-
Здравей! Ще те помоля да си перведеш поста на кирилица в знак на добра воля. След това ще обсъдим всичко, което поискаш.
————————————извън темата———————————

K!

28.12.04
13:54

брато на4и тека ли трябжа та пи6а на български ли ? 4е не сам голем маниак на компове и интернет ся се обу4авам
Да ползвайте ‘кредора” отгоре над полето за писане в ляво. Моля освен това не заменятийте буквите ‘ч и ш” с цифри!
по-здрави
Емил

28.12.04
13:58

———————————-извън темата————————
Ааааа можело да се измисли нещо значи. Еми поздравявам те. Има правила на форума и те гласят, че тук трябва да се пише на кирилица (български). Ще свикнеш ( и аз свикнах трудно). Ще те помоля, също така да не заместваш ч и ш, със 4 и 6. Добре Дошъл! :)

ПС - Използвай бутона “промени” , който е горе вдясно над мнението ти и си препиши мнението на кирилица. Моля!
————————————извън темата————————-

K!

28.12.04
14:01

мерси батка сорка 4е ти саздадох трудности

28.12.04
14:05

Добре, ще продължим значи! Хайде сега, дай си пак данните, обаче си опиши и тренировката (цялата).  На Български  :D

28.12.04
14:09

Братле можеш да шашнеш ръката като я оставиш да почине :) пак белкем порасне. Съпсем сериозно ти го казвам щото ако си тренирал яко и системно си стигал до хипертрофия е нормално да не ще да расте мускулът. Иначе шокова терапия може да проведеш примерно да повториш една и съща тренировка за рацете 2 поредни дни. Демек днеска една трен. и утре по същото време същата тренировка. Или да тренираш само ръцете без нищо друго примерно 1 седмица. Или пробвай супер серии бицепс-трицепс.
по-здрави

K!

28.12.04
14:11

седмичната ми програма е 1 ден гръб 2 ден  трапец ,рамо
3 ден по4ижка 4 ден гърди 5 ден бицепс, трицепс

а опражненията за секяка мусколна група се сменят на всяка седица
ся сам спрял сякви добавк иза 1 месец и си помислих 4е са на 5 като ги по4на няма на4ит трябва да по4на да раста

поне текаси мисля
ина4е тейа 76 килца и сам висок 1,72 на 18 сам

28.12.04
14:16

Би ли описал подробно тренировките си за гърди и ръце, както и от колко времем тренираш.

K!

28.12.04
14:33

ОТ две години тренирам

гърди: паржа седмична тренировка сег горни долни средни (избягвам ма6ината)

втора седми4на тренировка :дъмпели горни голни средни флаис (с ма6ина и дъмпели)

—————————————————————————————————————————
ръце:

Трицепс:
-от лег
-френското
-на скрипец 6ирок ,тесен хжат  , с жайе
(на другите то4но не и знам името)
-и груги

Бицепс :
-скотожо с крижа 6танга или дампели
- прав с права 6танга или дампели
- на ма6ина
-и други мои измислени си на4ини

——————————————————————————————————-
сяка седмица сменям упрайненията

но си мисля ся като си по4на отново добавките да запо4не отново
поне тека се надявам (ама много страно другите ми приятел икато ги спрат за 1-2 месеца пак земат ка4ат по некои и друк сантиметър)

Спри се вече с тези четворки и шестици!
Колегите те предупредиха вече няколко пъти!
Това ти е второ предупреждение от мен - използвай “Ч” и “Ш”
вместо “4” и “6”! Вземи си бележка за да не взимаме мерки!
Правилата са за да се спазват от всичси - без изключения!
head_hunter

28.12.04
14:57

Въпроса за добавките няма да коментирам, само ще кажа, че те не са абсолютно необходими за постигане на целта ти - покачване на масата на ръцете.

От режима ти е видно, че трицепса е претрениран. Кога почива за да расте? Та ти го тренираш три пъти седмично.
Отделно, правиш прекалено много упражнения за ръцете. Сигурно и много серии правиш (не си написал). Откъде трябва според теб, да дойде масата при режима ти. С толкова много и различни упражнения, нито стимула е стимул, нито почивката - почивка (особено за трицепса). Какво да ти кажа - почини една седмица; изготви си нов режим, в който запази базовите упражнения за ръце. Мини на една тренировка седмично за гърдите. Със сигурност ще имаш ефект и без добавки.
ПС - а тези твои си работи дето правиш, със сигурност водят до преумора и претрениране на мускулите.
Поздрави! :)

K!

28.12.04
15:19

мерси брато оште ся ше почвам да си правя нова програмка
(а аз до последно си мислех че е зараги добавките)
ако стане брато ше те черпя един протеинов шеик брато  :P

29.12.04
01:36

Погледни си и храненето и въстановяването че с тези 5 дена тренировки......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1