30.12.07
13:32
Здравейте.Значи от половин месец някъде взимам no-xplode,онзи ден вечерта имах страшно сърцебйене(112пулс)!На другия ден не го пих и нещата бяха добре,вчера пих и вечерта пак същото,имах чувството че сърцето ми няма да издържи,много бях зле.И днеска все още ми е висок пулса.Според вас дали е от него?
30.12.07
14:34
Съветвам те, да си отидеш на лекар за по-сигорно тука може да влезне някой и да ти напише кви ли не глупости и да се вържеш, я по добре си иди при лични лекар на преглед и го питай..
30.12.07
18:58
Така като те слушам(чета) явно е от него. Просто е дошло време да си починеш от него за месец.
Сигурно е от него,сега ми е добре пулса.Май няма да го взимам повече за съжаление.
30.12.07
20:13
Поне за месец го спри. Сега се сетих, че не те питах как си със съня. Наблюдавал съм че ако се взима по-късно пречи да заспиш НОКСА. А като не спиш редовно, сърцебиенето се получава лесно.
Бегай при джипито си прави кардиограма или квото там требе, че шега не бива.
Говоря(пиша) напълно сериозно !
Така , и аз ползвам no-explode от 10 дни и имах същият проблем като твоят може би се дължеше на предозиране на аминокиселините , заедно с бустера пия също така: амино5300,л-глутамин.Доволен съм много от азотният бустер дава ми доста сила и хъс и когато отида във фитнеса тъй като тренирам привечер имам проблем със безсъннието , но това не е голяма проблем защото лягам късно.Проблема при мене е следващия ден когато се събуда имам чуство на безсилие и отпадналост , но може би това е в реда на нещата все пак това е един вид допинг.По-време на прием тялото ти работи на високи обороти , а след него тялото изпада в летовно състояние.
Незнам дали ще продължа да взимам тази добавка след 15 дни времето ще покаже.Ако все още имам тези неприятни странични действия.
Успешен зоб!
Ха ,ха аз като си патих преди три месеца никой не можа да ми каже нищо!Един съвет експлода го почнете с маалки дози от начало ,като понамалее действието го увеличете до препоръчителната доза!И като го спирате също постепенно намалете дозата и накрая през ден.Аз като го спрях рязко имах проблеми,до около три седмици - после всичко отмина.Интересно ми е при нокса има ли ги същите симптоми?
Има го този ефект и аз го усетих не толкова силно. Вчера цапнах една доза инцидентно (казвам инцидентно, защото ми бе подарък към протеинче) и усетих сърцето да работи, не нещо екстремно, но го усетих. Държа да отбележа, че го взех нагладно, точно 1 час след доза протеин (то така и трябва). Взимал съм го само още веднъж ок.30 минути след ядене и такова нещо като ускорен пулс или сърцебиене не бях усетил.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.01.08 22:26.
11.03.08
18:59
Охх мислех да си го взимам,ама тея мисли вече ми изчезнаха от тиквата...
11.03.08
19:35
казано от Neophyte на 11.03.08, 18:59:
Пробвай някоя мостричка. Сърцетупа зависи от кардио подготовката. Аз през по-голямата част от живота си съм правил кардио и нямах този проблем с него през 1 месец през който съм го ползвал.
11.03.08
20:50
и аз съм го усещал това, но лично мен това ме е нахъсвало още повече..усещам че съм готов да вляза в залата на пълни обороти
11.03.08
21:04
Еми се пак си го има риска.За кардио подготовката нямам проблеми се пак бягам много.Пък и съм на 17 години така че още не съм за такива хранителни добавки.Най-много да си взема Animal Pump ;)
казано от Валентин Иванов на 11.03.08, 19:35:
Пробвай някоя мостричка. Сърцетупа зависи от кардио подготовката. Аз през по-голямата част от живота си съм правил кардио и нямах този проблем с него през 1 месец през който съм го ползвал.
Колко струват мострите на No-explode? Ако има някви други мостри ако може да ми кажеш и искам да знам цените.
12.03.08
11:34
казано от PikaSo на 12.03.08, 11:13:
казано от Валентин Иванов на 11.03.08, 19:35:
Колко струват мострите на No-explode? Ако има някви други мостри ако може да ми кажеш и искам да знам цените.
Има мостри на NO-Xplode, Cellmass, Syntha 6, Dessert , а скоро и Atro-Phex.
Всички мостри са безплатни! Ако си от София можеш да получиш по един брой от нашия магазин на бул.Витоша 120. Ако не си, може да ти ги изпратиме по куриер.
Бяха ми казвали, че в някои магазини ги продават, а не ги дават безплатно. Ако реша нещо ще ви звъна за по пощата.
12.03.08
11:52
казано от PikaSo на 12.03.08, 11:46:
Бяха ми казвали, че в някои магазини ги продават, а не ги дават безплатно. Ако реша нещо ще ви звъна за по пощата.
Уви, няма как да контролираме всички наши партньори. Има и някои недобросъвестни. Все пак повечето ги раздават, а не ги продават.
12.03.08
12:24
Валентин Иванов ще може ли да ми дадеш skype да те поразпитам малко... :)
Ами никой не чете внимателно кво пише на опаковката... NOE-то в началото трябва да се пие МАХ по една лъжица... за хора под 100кг. дори съветват да е по 1/2… за проверка на поносимостта... тук идеята не е да се очистиш, ми да ти помогне за тренировката :) Ако примерно 1 лъцица ти е добре, ма от две почваш да откачаш си се върни на 1л. и си го изпий... явно 1л ти стига :) вече ако 1л е много пробвай с 1/2…. може дозата да ти е напълно достатъчна, дори и 1/2… така поне ше минеш много тънко ;)
казано от Валентин Иванов на 12.03.08, 11:52:
казано от PikaSo на 12.03.08, 11:46:
Уви, няма как да контролираме всички наши партньори. Има и някои недобросъвестни. Все пак повечето ги раздават, а не ги продават.
ще може ли и на мен skype или ми пиши на lane__ искам да се консултирам с тебе :)
17.05.11
00:28
Модерация: мнение на латиница
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.05.11 00:32.
02.02.12
19:25
Валентин Иванов,може ли да ми дадеш скайп за малко инфо за екслода.Или да ме добавиш на мето_вип1
02.02.12
21:55
Не е влизал само някакви си 3-4 години.