искам релеф

19.03.08
05:03

от няколко дни изчетох целия форум , но уви никъде нищо не намерих по въпроса моля ви помогнете , кажете ми какво мога да взема за постигане на хубав релеф, аз масата си я имам вече ,но просто релефа някъде ми бяга и немога и немога да го постигна , та дайте съвете кой какво е взимал и какъв ефект е имало това , ще съм ви благодарен  каквото и мнение да споделите

Темата беше редактирана от brego на 19.03.08 05:04.

19.03.08
06:42

Каквото и да взимаш без приема на правилна храна няма да се орелефиш.Аз лично смятамче може да се орелефява и без специални хранителни добавки за тази цел, а само с правилна хранене.Разбирасе хран. добавки ускоряват този процес, но само толкова.Храненето е кляча към успеха, така че състави си правилен хранителен режим и ще се орелефиш без съмнение, ако искаш да ускориш ефекта вземи л-карнитин или някакъв фет бърнър или нещо друго(на пазара има много различни продукти за отслабване).

Зависи колко средства можеш да отделиш.
Карнитин, як бърнър и азотен бустер. Това ти предлагам аз.

24.03.08
17:30

бета3 сбелт - л-карнитин, синефрин (растителен аналог на епинефрина, който няма неговите странични ефекти), л-карнозин и артишок.
ако си повече от 90 кг можеш да пиеш и по 3 на ден. дозата л-карнитин не е много висока, но е достатъчна. както са ти казали, храната е основното, а това ще ти помогне много елегантно да постигнеш това, което искаш.

25.03.08
17:41

salma_ искам да те помоля да дадеш малко повече инфо за артишока,че ми стана интересно.имам възможност да си го купувам ,но ме интересува дали си струва.за него знам само че е добър антиоксидант

26.03.08
10:27

е не аз съм само 170 и съм 68 килограма , но за финансите няма проблеми така че казвйте какво и от къде да си го взема , благодаря

26.03.08
12:02

пич, не се обиждай, но “68кг” с “достатъчно маса” не ми се връзват. това, което ще постигнеш с хубаво изчистване е да станеш като закачалка. аз съм на 82-3кг в момента, същия ръст и не се замислям за перфектно изчистване ...... кво ще чистиш, какъв релеф ще правиш и какво ще ти остане ....

SI

26.03.08
14:27

Съгласен съм с Aquiles. Наблегни силно на пилешкото месо, че най-лесно се усвоява. Намали въглехидратите и...работата ще се получи.

31.03.08
11:54

казано от FRANKO1 на 26.03.08, 12:02:

пич, не се обиждай, но “68кг” с “достатъчно маса” не ми се връзват. това, което ще постигнеш с хубаво изчистване е да станеш като закачалка. аз съм на 82-3кг в момента, същия ръст и не се замислям за перфектно изчистване ...... кво ще чистиш, какъв релеф ще правиш и какво ще ти остане ....

просто искам да сваля 1-2 до 3 килограма , но да са си на място и с хубав релеф

да попитам нещо да сте чували за Lipo 6 на Нутрекс ?

Мнението беше редактирано от brego на 20.04.08 08:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1