Въпросче за Креатин Етил Естер

Искам да попитам дали етил естера се освоява посредством инсулина, тоест дали трябва да се приема с въглехидрати или по  друг начин става неговото освояване. Ще помоля мнения да дават компетентни хора и по вазможност да покажат статия за освояването на този вид креатин, а не мнения от типа “един приятел ми каза.....” или ” Аз лично мисля.....”

16.12.07
11:34

Не иска въглехидрати за усвояването, статии обаче сам си търси.

Чудя се и друго: под каква форма ще се усвоява по-добре - в прахообразна или в капсулована? Вие как мислите?

24.03.08
18:09

На капсулата и трябват секунди, за да се разгради, а като знам колко му е гаден вкуса на СЕЕ капсулите са едно голямо предимство.

Изгасна последната искрица надежда :( , галтам по 12капс(5креатин, 4 амино,3л-карнитин) и ми е много гадно имам чуството, че ме дере нещо или понякога засядат..... откакто почнах да гълтам по толкоз хапове даже май ми излизат киселини(до сега не са ми излизали, затова немога да определя дали е точно това) нещо като дерене и дразнене в гърлото.... на всичкото отгоре майка ми като ме гледа как гълтам хаповете се лови за главата и вика, че хората с колкова хапчета се съмоубиват(ест. тя е некомпетентна в тази облас) :)

24.03.08
18:22

Ами не искам да описвам вкуса на СЕЕ, че доста грозни думи ще използвам.

Пил съм на една фирма беше овкосен и след 10-15 свикнах, пиех като го растварах само в 20грама вода и думках на Екс.

25.03.08
05:01

CEE го наричат царя на креатина и на капсули е най добрия вариант. На пазара има много фирми които го предлагат под различни форми и цени. Вярно че му е гаден вкуса, но както народа е казал - “трай бабо за хубост”. Успех в намирането на правилно решение.

25.03.08
14:21

Emzo, не знам къв CEE си пил, ма CEEM на BSN (търговско име CellMass) е супер готин... направо ми идва да си го правя на безалкохолно :D Препоръчвам го като вариант за CEEM, на мен лично доста добре ми действа... при приемането му поне седмица - веднъж сутрин, веднъж след тренировка се възстановявам осезаемо по-бързо.

25.03.08
16:54

Има огроооомна разлика от pure CEE и този в Cellmass.Вервай ми изключително гаден е.
Радвам се, че хвърляш по едно око на форума :)

25.03.08
18:41

Дам,наистина вкуса му е фрапиращо гаден.Следващия път като си взимиам ще гледам да е на капсули.

25.03.08
19:02

казано от emzo на 25.03.08, 16:54:

Има огроооомна разлика от pure CEE и този в Cellmass.Вервай ми изключително гаден е.
Радвам се, че хвърляш по едно око на форума :)

Хвърлям... вече и по две очи ;) Иначе чист CEE не съм пил, само CellMass…. явно така и ше продължа, като ви слушам за чистият CEE :)

Каква е разликата?

26.03.08
20:53

99% усвояем , не задържа вода и преминава лесно през клетъчната мембрана , което допринася за високата му концентрация.

пс:това го прочетах в едно списание

27.03.08
04:51

CEE дава много добри резултати при хора които имат непоносимост към монохидрата, а и при всички останали само за 2 седмици употреба. Прочетох го в поста на CONTROLLED LABS.

BI

30.03.08
23:51

Етил Естера е много добар в комбинация със Три Креатин Малат,пил съм ги по 1 месец и ще повторя със сигурност.Дават доста сила и се помпиш по-стабилно :),а и не задържат вода,за качване на маса в комбинация със добра суроватка и хубав хранителен режим цепят мрака ;) За вкуса вярно че е кофти,то тва Етил си го подсказва,има вкус на еленов корен някой ако е пил...

Мнението беше редактирано от bigdog на 30.03.08 23:52.

31.03.08
05:47

Да комбинираш пълни дози от 2 креатина е безсмислено.Ама давай, “колкото повече, толкова по-добре”

BI

31.03.08
09:20

еми с тва безмисленото качих 4-5 килограма...стига празна теория,аз говоря от опит!

14.04.10
09:53

Пиша тук, за да не отварям нова тема - На етил естера пише да се взимат 3 капсули 30-60 мин. преди тренировка и 3 капсули веднага след тренировка. А в почивни дни, някой има ли информация, колко капсули да се взимат и по кое време?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1