Няколко въпроса, свързани с тренировката и диетата ми

25.03.08
18:47

значи вече около месец съм на следния режим:
ходя на фитнес всеки ден, като правя само по 1 мускулна група (гръб, гърди, бицепс, трицепс, рамена) след това правя по 300 коремни преси (за трите части на корема ) и после 25 мин кардио с 5 мин ходене
пия л карнитин и фетбърнър на scitec nutrition,
диеатата ми:
гледам да ям по 6 пъти на ден по малко.
ям мюсли, кисело мляко 0,1%, пилешко месо, риба, салати с зехтин, белтъка на яйцето, зеленчуци без ориз и картофи, плодове без банан и грозде
освен това тичам и по веднъж на ден на стадиона около 3-4 км
ползвам термо колан и термо клин и оделно на тренировката съм с 2 тениски и вълнена блуза, потя се многоооооо :)
но имам въпрос  казват ми че за фет бърн тренировка да тичам с пулс 125 урада в мин, но това си е бързо ходене а така много малко се потя, и затова си тичам и пулса ми става около 140 но пък се потя яко
сега е ваш ред за критики и коментари
само да отбележа, че за този месец съм отслабнал около 6 килограма, а дрехите ми са ужасно големи вече.. дефакто има голям успех в моите очи
освен това да питам, като тичам и ми са мокри тениските, лошо ли е ако не обера потта си веднага ами след 15 мин сеп рибера в нас и като че ли вече потта ми не е толкова много, да не би да се губи ефекта ???

25.03.08
19:12

Ама ти сериозно ли? Всичко много добре правиш, ама нали не си мислиш че потта е мазнина? Потиш се => губиш вода. Това колко се потиш няма НИЩО общо с това колко мазнини си изгорил или колко калории или изобщо с нещо смислено. Точно по тази причина термо колана няма положително влияние. Отрицателното е, че ти седи точно в областта на кръста, при бъбреците. И да, той спомага за локална дехидратация, и да - това е много зле за бъбреците.

25.03.08
19:43

добре спирам да нося колана, а за тичането и пулса нещо да кажеш.
също разбрах че най-доброто фетбърнър упражнение е или да изкачваш и слизаш по стълби тичешком или пък да тичаш на стадиона 3 мин спринт 3 мин бързо ходене и така да ги редуваш..

25.03.08
19:50

Еми пулс 140 изглежда ок. И да - интервалното бягане е най-доброто което можеш да правиш, но също така изисква някаква изградена донякъде аеробна база, ако се занимаваш отскоро отдели малко време за нормално бягане, да посвикне тялото и след това мини на интервали - да не стане някой фал, че сърцето е деликатен орган.

26.03.08
16:33

някакви други мнения или коментари ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1