Възстановявате ли се за 3 часа със Cellmass ?

Темата е заключена.

25.03.08
20:50

По повод това изказване:
[quote author=”Валентин Иванов”]От BSN препоръчват ........ Според тях след тренировка е много по-удачно да се проема силент антикатаболен/анаболен продукт като Cellmass, който действа супер бързо(който е опитвал от мострите знае за какво говоря-за 3 часа се възстановяваш от тренировката и на другия ден си без траска).

И последвалия мой отговор:
[quote author=“emzo”]Това за 3 часовото възстановяване и мускулната треска са пълни простотии.Това са приказки от 1001 нощ и са за малките деца(начинаещите).И за да не ме обвините, че се заяждам - ДА пил съм няколко поредни дни мостри, достатъчно, за да се изкажа толкова категорично !

Възоснова на отговора:
[quote author=”Валентин Иванов”]И аз съм пил и категорично мога да кажа че го има. Причината да го напиша е че не се получава само при мен. А най-тъпото е да си правиш изводи само от личен опит. Всеки е супер индивидуален и само обща статистика може да носи някаква информация.

ми е любопитно колко от Вас (а не сте никак малко) ползвали Cellmass сте готови за оше една тренировка след .....хайде от мен да мине 5 часа ?

Темата беше редактирана от emzo на 01.04.08 07:08.

25.03.08
21:00

Мога да кажа следното - да се възстановявам за 3 часа? НИКОГА.... дори с CellMass…. с моите тренировки няма начин... дори и за 5 часа.... на другият ден виж съм доста по-добре от варианта без CellMass…. не съм гласувал, понеже моят отговор го няма, а двата налични не са подходящи...

Един френд обаче ми разправяше, че като пие редовно CellMass и за няколко часа след тренировка бил направо ОК.... колко са тия “няколко часа” трябва да го питам точно :)

25.03.08
21:09

Именно, НЕ казвам, че не помага за възстановяването, но за 3 часа е НЕВЪЗМОЖНО, ако е ТРЕНИРАЛ КАКТО ТРЯБВА.
Мен ме интересуват само тези отговори ДА и НЕ :)

25.03.08
21:22

Аз на Вальо му разбирам гледната точка в другата тема (от която е продена тази)... само че много хора не правят разлика между възстановяване и преодоляване на първичната умора след тренировка... мен умората ми минава за 2-3 часа, ма възстановяване... къде ти.... тва една сериозна тренировка не може да ти позволи да се възстановиш толкова бързо.. са не може да направя 20 серии гърди и 15 серии бицепс и да светна след 3 часа.... ма пък може и аз да съм бавен.... поостарях вече :D

25.03.08
21:47

Ще ме накарате да си купя и аз една мостра CellMass и ще го пробвам... но още от сега си мисля, че няма да ме възстанови за втора тренировка... просто няма начин.

25.03.08
21:48

Привършвам кутията.Признавам не го приемам по точно указания начин , но след трен обезателно си взимам една доза.Мога да кажа , че съм доволен от силата ( ако е от CEllmass-a щото крайно време беше да кача някое друго кило на лежанката) .Иначе всичко си е нормално като за възстановителен продукт

Мнението беше редактирано от vitan на 25.03.08 21:51.

ВИ

26.03.08
08:22

казано от Honzik на 25.03.08, 21:22:

Аз на Вальо му разбирам гледната точка в другата тема (от която е продена тази)... само че много хора не правят разлика между възстановяване и преодоляване на първичната умора след тренировка... мен умората ми минава за 2-3 часа, ма възстановяване... къде ти.... тва една сериозна тренировка не може да ти позволи да се възстановиш толкова бързо.. са не може да направя 20 серии гърди и 15 серии бицепс и да светна след 3 часа.... ма пък може и аз да съм бавен.... поостарях вече :D

Да. имах предвид умората която те прави парцал непосредствено след трен. Без селмас до края на деня, със за няколко часа. Аз винаги съм бил фен на двуразовите тренировки и именно на хора, които тренират така съм го препоръчвал и от тях имам такива отзиви.
Иначе ако някой е разбрал че имам предвид да клякаш до отказ и след 3 часа пак да ходиш да клякаш-няма да стане, ясно:)
(Въпреки че съм пробвал миналото лято като се хванахме на бас веднъж:) )

Д-

26.03.08
08:42

Пичове такива добавки, където възстановяват, за да можеш да направиш 2 тренировки без проблем в един ден и да си възстановен без мускулни и др. няма!  Това го правят анаболните стероиди. Затова, че не можете да твърдите, че няква си добавка за 3 часа възстановявала и отгоре на тва минава и мускулната ако имаш... Post workout добавките просто спомагат възстановяването.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 26.03.08 08:43.

ВИ

26.03.08
08:58

казано от Даниел - Трибоеца на 26.03.08, 08:42:

Пичове такива добавки, където възстановяват, за да можеш да направиш 2 тренировки без проблем в един ден и да си възстановен без мускулни и др. няма!  Това го правят анаболните стероиди. Затова, че не можете да твърдите, че няква си добавка за 3 часа възстановявала и отгоре на тва минава и мускулната ако имаш... Post workout добавките просто спомагат възстановяването.

Ами не знам, никога не съм ползвал стероиди. Ти взимал ли си?:)

Д-

26.03.08
09:03

Аз си казвам мнението ти се опитваш да ми се правиш на остроумен.
Не, натурален съм. Нали си инструктор, треньор, сигурен съм, че си разговарял със състезатели, които правят по 2 тренировки на ден без проблем - сигурно е от добавките...

26.03.08
09:24

казано от Валентин Иванов на 26.03.08, 08:22:

Да. имах предвид умората която те прави парцал непосредствено след трен. Без селмас до края на деня, със за няколко часа.

Ae аз не съм взимал CellMass от около месец и мога да ти кажа, че пак се пооправям по-бърже като метна “прилична доза” (3-4 хапа Amino 2222 или някви 3-4 глътки Aminogame 1500) аминокиселини... малко са относителни нещата, но CellMass определено работи... но не и да те възстанови за 3 часа... но работи, така е :)

26.03.08
09:38

казано от emzo на 25.03.08, 21:09:

Мен ме интересуват само тези отговори ДА и НЕ :)

Тъй като аз (и не само аз преполагам) искам да видя резултата, без да мога да изкажа мнение по въпроса, трябва да избера един от двата отговора, което ще направи крайния резултата необективен.
Така, че си мисля, че трябва да има още един отговор от рода на “не съм ползвал, но искам да видя резултата”

26.03.08
15:21

Добавих отговора.

Идеята си нямате колко се забавлявам с тази анкета :P

Всъщност някои хора си имаt идея :D

Мнението беше редактирано от emzo на 26.03.08 16:57.

26.03.08
16:46

Принципно всеки по-качествен западен протеин възстановява що-годе следтренировъчната умора. Явно въпросът опира доколко е ункален Селмас-а като хранителна добавка...

SA

26.03.08
17:00

Според мен е невазможно.Не съм я приемал тази добавка,но по тая логика зна4и 6том след 3 4аса се въстановава6 сеино4е не си тренирал ..ами тогава хората 6тяха да тренират една мускулна група през ден таи като тя 6те6е да се е въстановила и 6те е готова да се вкарва крав о6те и о6те.Продуктът помага но 4ак толкоз да въстановява ли4но на мен не ми се вярва.

26.03.08
17:19

Е то е ясно,че всичко е реклама,ама бая са се улели този път.3 часа...тва Супермен ако е цепил тогава можа,ама иначе.. НЕ Вярвам!

То излиза, че ако го пия това мога да тренирам мускулна група на всеки 3 часа :).

26.03.08
17:23

Ех, мечтиии!

26.03.08
19:25

казано от vatchev на 26.03.08, 17:19:

Е то е ясно,че всичко е реклама,ама бая са се улели този път... НЕ Вярвам!

Хаха или те, или някои хора във форума са попрекалили.
С право не вярваш ;)

ВИ

26.03.08
20:18

Спести ни теорията aко обичаш, анкетата има една ясно поставена цел, нямаме нужда от лирични отклонения.
emzo

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 28.03.08 12:51.

ИВ

28.03.08
07:56

Всякакви коментари по патенти и др. такива - в конкретната тема !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 28.03.08 08:55.

ВИ

28.03.08
08:48

Всякакви коментари по патенти и др. такива - в конкретната тема !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 28.03.08 08:57.

29.03.08
00:32

казано от vatchev на 26.03.08, 17:19:

Е то е ясно,че всичко е реклама,ама бая са се улели този път.3 часа...тва Супермен ако е цепил тогава можа,ама иначе.. НЕ Вярвам!

И то голяма реклама трябва да им погледните скромният каталог и как си препоръчват продуктите от сутрин до вечер да се приемат, и само две основни ядения  в период за маса, в период за чистене по добре да не продължавам по нататък.Емзо евала колега

01.04.08
07:06

Резултата е повече от ясен, само да кажа на всички гласували ДА “агенти” - НЕ ТРЕНИРАТЕ както трябва !
Радвам се, че изцепката на г-н Валентин Иванов се доказа !
—-
С цел манипулиране на анкетата я заключвам.Мисля, че имаше дпстатъчно дни, за да се гласува.

Мнението беше редактирано от emzo на 01.04.08 07:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1