Месо

AS

26.03.08
11:35

Кой тип месо и в каква форма е най-подходящо и най-евтино според вас в период на изчистване.Например цели пилета ли си купувате..само гърди ли...бутчета или пък телешко и как ги приготвяте така , че максимално да запазят теглото си :?

26.03.08
12:05

Пилешки гърди е идеално или охладени бонфилета. Приготвяне - без мазнина на скара или в тефлонов тиган.

AS

26.03.08
12:36

То идеално ама май не е най-евтиния вариант :(

26.03.08
13:39

казано от asdfg на 26.03.08, 12:36:

То идеално ама май не е най-евтиния вариант :(

Най-евтино излиза цяло пиле, но веднага някой ще каже, че имало наситени мазнини и не ставало за чистене.

Най-евтино излиза да отидеш до някоя борса за замразено пилешко или охладено/замразено телешко и да си купиш към 10-15 кг месо наведнъж и после- във фризера. Надценката, която магазините слагат е минимум 20% , а на някои места - и 40%. Не е все едно дали ще си купиш телешки шол на 9 и на 6 лева килото, нали? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1