26.03.08
11:35
Кой тип месо и в каква форма е най-подходящо и най-евтино според вас в период на изчистване.Например цели пилета ли си купувате..само гърди ли...бутчета или пък телешко и как ги приготвяте така , че максимално да запазят теглото си :?
Пилешки гърди е идеално или охладени бонфилета. Приготвяне - без мазнина на скара или в тефлонов тиган.
26.03.08
12:36
#2
То идеално ама май не е най-евтиния вариант :(
казано от asdfg на 26.03.08, 12:36:
То идеално ама май не е най-евтиния вариант :(
Най-евтино излиза цяло пиле, но веднага някой ще каже, че имало наситени мазнини и не ставало за чистене.
27.03.08
09:40
#4
Най-евтино излиза да отидеш до някоя борса за замразено пилешко или охладено/замразено телешко и да си купиш към 10-15 кг месо наведнъж и после- във фризера. Надценката, която магазините слагат е минимум 20% , а на някои места - и 40%. Не е все едно дали ще си купиш телешки шол на 9 и на 6 лева килото, нали? :)