Угриженост

26.03.08
11:42

Здравейте.Скоро става 1 месец от старта на НВДто и нямам спад в кг.А интересното е, че мазнините намаляват - по всеки мускул започвам да го забелязвам че се изчиствам.Диетата ми е еднаква през цялата година, само в основен период увеличавам грамажа на храните и ям кафяв ориз.При НВД набавям въглехидратите от овесени ядки и кисело мляко / домашно/ Тежа 80 кг, 17 години, 174-5 см.Правя 4 пъти кардио след силовата тренировка за 30 минути и съботата тичам на гладно в покрайнините на града, като не падам под 30 мин. и 7-8 км.Какво да направя за да спадна в кг е въпроса ми :)

TB

26.03.08
12:40

Чакай сега...
Значи мазнините падат, а килограмите си стоят?
Че какво по-хубаво от това?
Хората дават мило и драго да постигнат това, а ти се си угрижил чак :))))

26.03.08
13:34

Тъй като е прекалено хубаво, затова не му вярвам.Не пия никакви добавки, а всичко постигам чрез храната - затова ми е малко странно...

26.03.08
14:22

Ти си 1 от малкото който не харесват добрия си ген.Тренираш спазваш режим тичаш, стоиш нормални кг и се чистиш.Какво странно виждаш?спри да ядеш по режим  , качи 6-7кг мазнина и тогава се притеснявай.Щом се чустваш добре и изглеждаш добре значи всичко е добре.

28.03.08
09:52

Еми според мен като за начало може да преш да се лигавиш и да си живееш живота. :)

Мускулите тежат 4 пъти повече от мазнините, което обяснява нещата...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1