Controlled Labs от KVM NUTRITION LTD.

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.03.08
15:09

Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.03.08 15:10.

07.03.08
12:06

казано от 4oKuTo на 06.03.08, 15:09:

Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!

Много добре описано! Аз имам усещането че ще се пръсна след тренировка, само че използвам White Blood и Green Bulge. Съвсем скоро ще пробвам твоя стак + още няколко неща наистина взривоопасни.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.03.08 12:07.

FU

08.03.08
06:17

Продават ли се в Пловдив продуктите ви?

CL

10.03.08
13:13

казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:

В Пловдив водим преговори с едни доста известни хора от града. Надяваме се до края на седмицата да стигнем до споразумение.

13.03.08
19:08

казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:

Обади се по телефона, който са дали и пичовете ще ти го изпратят по куриер.

CL

25.03.08
18:49

Purple Wraath има вече нов по-освежаващ вкус на лимон.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 10:41.

26.03.08
14:36

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

CL

26.03.08
17:19

казано от AlStyle на 26.03.08, 14:36:

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

Предназначението им е едно и също - сила и маса. Ще Ви обясня действието на всеки един продукт:

В Green Bulge се използва Creatine Etil Ester(CEE). CEE е най-ефективния креатин на пазара за момента и много от водещите фирми го използват в своите продукти. Получава се при свързване на креатин монохидрат с естер, а естера се получава при реакция м/у карбоксилинова киселина и алкохол. Естерифицирания креатин на капсули е много добър избор защото е предпазен от разграждане в стомашно-чревния тракт и достига неувреден до диоденума(горната една трета от тънките черва), където се абсорбира от организма и с минимална доза от около 3 грама на ден постигаш резултати по-големи от обичайната 10 грамова дневна доза на Монохидрата. В Green Bulge CEE е комбинирана с Magnesium Creatine Chelat (MCC), тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетъчното и междуклетъчното пространство, а това води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия и значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази комбинация м/у CEE и MCC дава отлични резултати при хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната от него вода. За по-добър ефект са добавени Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) за да повишат ефекта на “напомпване” и нивата на азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Включени са и ключови антиоксиданти за да прочистват свободните радикали, които може да създадът проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид и регулират нормалната инсулинова функция. Тва са 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.

При Green MAGnitude се комбинира Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (DiCM). DiCM е креатин свързан с Ябълчна киселина. Двата вида креатини имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородо ограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията по време на тренировка или кардио. Прибавен е и Betaine Anhydrous за да неутрализира действието на млечната киселина и повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и са добавени за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността. Tyrosine има същия ефект върху телесните процеси както Arginine. Тази формула е на прах което създава известни неудобстства, но пък е с отличен вкус.

Както се вижда от написаното до тук продуктите се различават по една две съставки, но с голямо значение от към ефект. По-добрия вариант според мен е Green Bulge защото се използват много по-модерни технологии при съставките му, удобен е за пренос и употреба, има невероятен ефект, но е излиза по-скъп (30 дози за 70 лв.) Green MAGnitude е същно много мощна формула, но използва малко по-стари технологии. Неудобството при него идва от това, че е на прах и винаги трабва да имаш под ръка шейкър и вода. Икономически, обаче е много по-изгоден от другия (80 дози за 110 лв т.е по около 40 лв. на месец)
Хубавото и при двата, че използват стимулатори на азотен оксид и вазодилация и може да се ползват напълно самостоятелно.

В зависимост от целите си и възможностите си можеш да си избереш продукта. Успех!

28.03.08
18:03

Controlled Labs  изключително много ти благодаря за дадената информация.И още едно нещо искам да попитам вече си реших че ще си взема Green Bulge (това ще бъде скоро , защото сега почивам от предния креатин), но съм от Пловдив и нз как да си поръчам...би ли ми пояснил как ще стане това с поръчката и ако поръчам онлайн колко ще ми е доставката.Благодаря ти пак.

29.03.08
13:11

Колко струва доставката?

CL

29.03.08
17:48

За всички които ги интересува доставката да погледнат тук http://www.city-express.com/drugi.html.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 29.03.08 17:50.

DO

31.03.08
16:16

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

CL

01.04.08
19:25

казано от Dobrugata на 31.03.08, 16:16:

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

Бихте ли ни дали някакви по-точни данни като тегло, от колко време и колко пъти в седмицата тренирате, нещо за храната която приемате, каква ви е целта (маса, релеф) и тн.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:26.

DO

01.04.08
19:27

16 г. тренирам 4 месеца,3 пъти в седмицата. Цел - маса (мускулна :)

CL

01.04.08
19:36

Съобразно вашия стаж в залата бих ви препоръчал да наблегнете на храната, чист протеин и комплексни витамини. Продуктите на Controlled Labs са насочени към хора над 18 години и със стаж в залата над 1 година. За сега мога да ви препоръчам единствено Orange Triad. Съжалявам, че немога да удовлетворя искането ви но здравето ви е по-важно в момента. Успех!

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:38.

04.04.08
16:55

Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути  заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?

CL

04.04.08
17:08

казано от vatchev на 04.04.08, 16:55:

Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути  заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?

В трениривъчни дни:
Green MAGnitude + White Flood - 30-60 минути преди тренировка
Почивни дни:
Green MAGnitude - в същия времеви диапазон както в тренировъчен ден
White Flood - не се приема.

Orange Triad могад да се приемат целогодишнио без прекъсване. По ваше желание може да правите почивки на 2-3 месеца за по 2 седмици.
Глутамина винаги е добре да се приема и е едно отлично допълнение към комбинацията, която сте избрали.
Допълнително приемайте преди и след тренировка по една доза суроватъчен протеин или BCAA.
Успех в тренировките! Ако имате други въпроси на разположение съм.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 17:09.

07.04.08
10:41

Нека да се придържаме към темата !
emzo

Тук трябваше да има една снимка, но Emzo ме отряза!

Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.04.08 11:33.

CL

12.04.08
07:37

Вече можете да намерите продуктите и във Варна, а скоро и в други градове.

12.04.08
08:59

Не се ли чува нещо за Red Acid .... 3 може би ? ;)

CL

12.04.08
12:36

Когато има някаккъв нов продукт, който ще се произвежда или друг ще се спира от производство ни уведомяват незабавно. За сега пуснаха само Purple Wraath с вкус на лимонада.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.04.08 12:36.

12.04.08
16:16

Каква точно е разликата между white blood и white flood?

12.04.08
18:50

Къде по точно във Варна можем да намерим продуктите ви? В кои магазини?

CL

13.04.08
18:01

казано от InFerNo0 на 12.04.08, 18:50:

Къде по точно във Варна можем да намерим продуктите ви? В кои магазини?

След седмица се обърни към Питона

CL

13.04.08
18:14

казано от dobata на 12.04.08, 16:16:

Каква точно е разликата между white blood и white flood?

На страница 1 е публикувано описанието на продуктите. Действието им е напълно еднакво. Основната разлика е в технологиите по които са направени. White Blood използва естерификация на съставките - съвременна технология за защита от стомашните сокове, а White Flood използва свързване с алфакетаглутарат (AKG) - малко по стара тешнология но също много ефективна. Допълващите им съставки са различни по вид, но са еднакви като ефект и действие. Различават се и повремето ма приемане White Blood - всеки ден, а White Flood само преди тренировка. Това е в общи линии. Ако те интересува нещо по-конкретно питай.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 26.04.08 23:45.

13.04.08
18:16

Извинявам се,но забравих в предния си пост да попитам.
White Flood + Green MAGnitude 30 преди тренировка се пият,а колко време след ядене за най-добро усвояване?

CL

13.04.08
18:27

казано от vatchev на 13.04.08, 18:16:

Извинявам се,но забравих в предния си пост да попитам.
White Flood + Green MAGnitude 30 преди тренировка се пият,а колко време след ядене за най-добро усвояване?

Според производителите се приема 30 минути преди или след храна, протинов шейк и други течности т.е. на празен стомах. Според потребителите които пишат във форума на CL може и малко повече време преди или след храна.

CL

24.04.08
14:33

Вече има в наличност Green Macnitude, Purple Wraath (Lemonade) и Golden Finish.

CL

24.04.08
14:47

Най-новият продукт на Controlled Labs се нарича REDuction. Това е препарат за ефективно изгаряне на телесни мазнини 24 часа в денонощието. Разделен е на дневен и нощен прием. Цената му ще е същата като на Red Acid gen 2 т.е. както ни уверяват от CL - 2 продукта на цената на 1! За сега още няма описание, очакваме го много скоро. Emzo беше много близо!

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 26.04.08 23:44.

25.04.08
12:10

Докато излезе описанието на български  - официалния FAQ на Controlled Labs :)

CL

25.04.08
13:54

казано от vlade на 25.04.08, 12:10:

Докато излезе описанието на български  - официалния FAQ на Controlled Labs :)

Изпревари ме  :-)

25.04.08
14:30

Да, гледах го, но не ми вдъхва доверие.Искам Red Acid 1 :)

ИВ

25.04.08
14:45

Съставът му не е подбран добре, така ми се струва :).

CL

27.04.08
00:17

REDuction™
Матрица за изгаряне на мазнини

Оптимизира метаболизма
Контролира апетита и през ноща
Релеф и мускулна дефиниция
Увеличава енергията и фокуса
Формула с удължено усвояване
Бързодействие 24/7

Нова специална формула за изгаряне на телесни  маз-нини действаща 24 часа в денонощието, 7 дни в седми-цата. Дневната (АМ) формула не само подтиска глада, но и повишава енергията, настроението и фокуса през целия ден. Нощната (РМ) формула контролира апетита, повишава метаболизма през ноща и спомага за дълбок сън, който е основен фактор за покачване на чиста мус-кулна маса. Съставена изцяло от мощни натурални тер-могенни съставки. Малинови кетони (4-hydroxyphenyl 2-butanone) е съставка на  малините, която повишава отделянето на Norepinephrine, който значитлно увели-чава мастния метаболизъм и предотвратява образува-нето на нови мастни депа. Bioperine повишава биоус-тойчивостта и ефективността на останалите съставки.  Big Red™(екстракт от вид лют червен пипер) усилва циркулацията на кръвта и кислорода. Oleuropein (екс-тракт от маслинови листа) подържа имунната систе-ма, която отслабва значително при цикъл за релеф и това води до заболяване. Прочиства тялото от вредни бактерии причиняващи инфекции в стомаха и червата.  Gamma-Aminobutyric Acid (GABA) e важен невротран-смитер усилващ енергията и метаболизма, а след тре-нировка повишава нивата  на GH (хормон на растежа).  Isobutyryl-thiamine disulfide повишава издръжливостта и и мускулната дейност по време на аеробни и анаероб ни натоварвания. Phenylethylamine е натурален алка-лоид усилващ енергията и ефекта на другите съставки в продукта. Taraxacum Officinale (екстракт от глухарче)  премахва газовете и подуването на стомаха, както и за по-релефен и сух изглед. Theobromine е лек стимулант на настроението с дълготраен ефект и оптимизира кис-лородното усвояване за повишаване на работния капа-цитет. Hordenine е мощен алкалоид, който заедно с дру гите съставки спомага за изгарянето на мазнини и пре-връщането им в енергия, усилва кръвния поток в пери-ферната кръвоносна система и потиска глада. Cordia Salicifolia е бразилско дърво, чиито плодове се изпол-зват за потискане на апетита и имат антивирусен и ус-покояващ ефект. Предотвратява образуването на нови мастни депа, премахва целулита и подържа здрав вид на кожата. Не съдържа Ephedrine и Yohimbine.

Доза: 2 капсули AM / 2 капсули PM
Опаковка: 120 капсули (АМ - 60 капсули / РМ - 60 капсули)
Употреба: 2 капсули АМ сутрин и 2 капсули РМ вечер.

Хранителна стойност АМ
Red Sweat Thermo™ Комплекс: 380mg.
Малинови кетони (Рубус Идаеус), Big Red™ (лют червен пипер),
екстракт от Цитрус Аурантиум (60% Синефринови алкалоиди), Биоперин (Черен пипер)
STIMuSLIM™: 1700mg.
РЕА (Фенилетиламин hcl), GABA, екстракт от Тараксакум Официнале, Кофеин (200mg.)
Изобутирил-тиамин дисулфат, Какаови зърна (99% Теобромин), екстракт от Цитрус Аурантиум (95% Хорденин)

Хранителна стойност РМ
HungeReduction™ комплекс: 925mg.
Кордия Салицифолия, Малинови кетони (Рубус Идаеус), Джинджифил, Big Red™ (лют червен пипер), екстракт от маслинови листа
SLEEP n’ SLIM™ комплекс: 1300mg.
GABA, екстракт от Тараксакум Официнале, Валерян, L-Тианин, екстракт от семена на Грифония

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 15.07.08 04:12.

27.04.08
06:46

Тараксакум Официнале - ще рече глухарче.Интересно.. пак са наблегнали на синефрин, а са махнали Forskolin-а(което за мен е голям минус).
Ще трябва да изчакаме да мине първата вълна - CL спонсорираните тестери и вече да вярваме на втората вълна - лог’с от нормалните потребители :D

Малко PM формули налбягат на апетит контрола, това си е голям плюс.

CL

27.04.08
17:39

казано от emzo на 27.04.08, 06:46:

Тараксакум Официнале - ще рече глухарче.Интересно.. пак са наблегнали на синефрин, а са махнали Forskolin-а(което за мен е голям минус).
Ще трябва да изчакаме да мине първата вълна - CL спонсорираните тестери и вече да вярваме на втората вълна - лог’с от нормалните потребители :D

Малко PM формули налбягат на апетит контрола, това си е голям плюс.

Слушат какво им казват тестерите и се опитват да го изпълняват. За глухарчето си прав, но така звучи по-научно ;-)

NX

30.04.08
09:51

Здравайте , доколкото разбрах в новата формула на green mag е намалено количеството на magnesium creatine chelate за сметка на di creatine malate. Може ли да кажете нещо повече за промяната на формулата.

CL

30.04.08
16:21

казано от nxhnxh на 30.04.08, 09:51:

Здравайте , доколкото разбрах в новата формула на green mag е намалено количеството на magnesium creatine chelate за сметка на di creatine malate. Може ли да кажете нещо повече за промяната на формулата.

Формулата не е променяна и няма изгледи да се промени скоро защото действа перфектно (личен опит). Magnesium creatine chelate и Di creatine malate са разделени по равно количество т.е. по 2500 mg. или общо 5000 mg. креатин на доза.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.04.08 16:22.

NX

30.04.08
18:50

Днес се поразрових в bodybuilding.com и попаднах на тази тема : http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107232801 .
Представителя на controlled labs тврърди че формулата найстина е променена , като новото съдържание ще е в съотношение 2/3 Di creatine malate и 1/3 magnesium creatine chelate. Доколкото разбрах формулата претърпява промяна заради проблеми причинени от количеството магнезий съдържащо се в green mag. Вероятно това е заради лаксативният ефект на магнезия.
Забелязах , че и в сайта на controlled labs продукта е с нов етикет.

Мнението беше редактирано от nxhnxh на 30.04.08 18:51.

CL

30.04.08
20:31

казано от nxhnxh на 30.04.08, 18:50:

Днес се поразрових в bodybuilding.com и попаднах на тази тема : http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107232801 .
Представителя на controlled labs тврърди че формулата найстина е променена , като новото съдържание ще е в съотношение 2/3 Di creatine malate и 1/3 magnesium creatine chelate. Доколкото разбрах формулата претърпява промяна заради проблеми причинени от количеството магнезий съдържащо се в green mag. Вероятно това е заради лаксативният ефект на магнезия.
Забелязах , че и в сайта на controlled labs продукта е с нов етикет.

Прочетох темата и nаправих запитване до президента на фирмата. Отговори ми абсолютно същото което е написал в поста. Промяната е от Декември 2007, така че тук винаги се е внасяла новата формула затова ви писах че няма промяна. Наистина съотношението е 2/3 към 1/3 за да се избегнат стомашните разстройства причинени от магнезия. Както казах преди те слушат мнението на клиентите си. Относно грамажа който написах в предния пост е изцяло моя грешка и се извинявам за некомпетентността си причинена от недоглеждане :red: Все пак 1/3 MCC = 1250mg. на доза което си е доста силничко.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.04.08 20:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1