Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

25.12.04
16:51

ОК братле помощта я имаш ! :) Иначе релеф на 120 кила без стероиди е адски много ! А не забравяй ,че не е задължителен тоя релеф. Все пак лятото като стане +40 градоса щеш нещеш ще релефиш.
по-здрави

26.12.04
00:07

djorgio, мноу  си гоуем бе! Ако емо не може ти помогне викай втиру :) насреща съм!

Успехи! и нека ръката ви стане 60

26.12.04
15:26

Абе да имате идея как мога да си кача снимките тук при положение че нямам нито цифров нито камера на телефона :?:  :cry:

26.12.04
15:54

- снимаш се, изваждаш снимките, сканираш
- вземаш на заем за 1 ден цифров апарат
- отиваш в някое фотостудио зи започваш да се събличаш... м, тва не го пробвай =)

26.12.04
19:36

[quote author=“aeshna”]djorgio, мноу  си гоуем бе! Ако емо не може ти помогне викай втиру :) насреща съм!

Успехи! и нека ръката ви стане 60

Помощ от всички  приемам стига да имат нужния опит да не окалпазаним нещата

26.12.04
22:59

Малеее ЗЛАТАНЕЕЕ !!! Е****и ефекта братче , я кажи нещо повече за диетата как тренираш в такъв период за колко време го постигна , колко смъкна , колко беше  :?:  :!:  :?:  :shock:

BO

26.12.04
23:05

Златане, просто нямам думи  :shock: . Всичко явно правиш по учебник а изглеждаш като за ББ списание!!! (и двамата де  :lol: ). Ако не е затруднение моля те, дай малко инфо и съвети за това как да се горят мазнинките при същевременно запазване на мускулната маса... ? мерси от името на всички, за които ще е полезна тази ценна информация :wink:

DM

26.12.04
23:05

Здравей
това име златан рангелов ми идва познато от някъде
състезавал ли си се някъде(и кой спорт)

26.12.04
23:55

Златане, поздравления.
Доколкото си спомням, имаше интервю с тебе в някое от списанията (”Мускули и Фитнес”, ако не ме лъже паметта), от там някои от снимките са ми познати.
В интервюто човека е споделен личния си опит - прочетете го, има ценно инфо  :wink:

27.12.04
00:31

Да, Златане, невероятни постижения - и преди диетата (годините тренировки) и след нея.
Бих те помолил (от свое име) да напишеш една статия за сайта за тези два етапа - най-вече за чистенето (с какво се храниш, как суплементираш, кардиото, анаеробната тренировка, всичко) - несъмнено впечатли всички и една такава статия би била доста влиятелна.
Please, ще напишеш ли =)

27.12.04
01:08

И аз го бях виждал някъде мислех че е телевизия някаква а то вярно че беше в МиФ същите снимки бяха даже

DO

27.12.04
01:11

и аз бих се радвал на няколко съвета за изчистването до такава бих казал максимална степен ? ! .

DM

27.12.04
01:17

Дано само да не са играли дюретици, роля при това отслабване , че не знам как става тая разлика между двете фази

27.12.04
01:20

И на мен ми е много интересно и ми предстои такъв период след нова година и му написах ЛС дано отговори човека

DO

27.12.04
01:31

ако ти отговори на ЛС постни го и ние да видим!

DJ

27.12.04
01:36

На мен лично най-много ми допадат снимките на :Zlatan Rangelov

27.12.04
13:47

..........

DM

27.12.04
18:34

Здравей ,sory за дюретичния въпрос, мерси за похвалата,знаех си че си отдавна в спорта, щото аз началото на 90те сам чувал за теб и след това изчезнах към чужбина, ама си цар, разбиваш, keep it real
много здраве и 4нг

27.12.04
18:56

Да пич е , и е доста скромен погледнато от постигнатите резултати.Но е отзивчив и е лошо че не му се пише защото всички ние имаме какво да научим от този човек
Успех и занапред Златане

BO

27.12.04
19:42

...

28.12.04
00:43

И на мен ми отговори но по конкретно ще е следващият път.Тогава мога да постна нещо интересно ако разбира се ми отговори

28.12.04
11:48

Постигнатото от Златан, определено заслужава поздравления. Едно голямо БРАВО!!!

ПС За съжаление не мога да отворя опвечето снимки :cry:  Много кофти.  Обаче разгледах на Златан и Диджорджо и това май ми стига :D (шегувам се, разбира се).

28.12.04
13:55

.......

28.12.04
16:32

Браво,Златане :D То ва което си постигнал е изключително.Спомням си много добре твоето интервю в едно от списанията,и останах впечетлен а и малко ядосан от себе си.Аз почнах от 120кг и в момента съм 92,но подобен релеф не можах да постигана,може би трябваше да сваля още.Съжалявам че просто не се снимах тогава пък и сега нямам снимка за да я постна/не че знам как де :oops: /.Сигурно съм объркал някои неща,ама хора като тебе ме амбицират и ми създават по-голям хъс.Желая успех и за напред!

28.12.04
19:05

Нека всички благодарим на Златан за информацията “ОТ Извора”

28.12.04
19:17

Мерси много, Златене. Последна молба - напиши на 2 на 3 какви грешки смяташ, че си допуснал и какво би променил, ако трябваше сега да минеш през същата процедура отново. Благодарим.

BO

28.12.04
21:56

...

28.12.04
22:36

Определено страшно полезна информация , но имам един въпрос-задължитрелно ли е да бягаш когато тренираш за релеф , щото там съм много зле и когато почна релеф това ще ми е слабостта :oops:

28.12.04
23:29

[quote author=“master”]задължитрелно ли е да бягаш когато тренираш за релеф , щото там съм много зле и когато почна релеф това ще ми е слабостта :oops:

глей къф въпрос му задаваш на човека - той изписал половин книга а ти :shock: като не искаш тичане върти педали тогава. Или искаше да попиташ “задължително ли е кардиото при релеф?” Отг: ДА :wink:

29.12.04
01:05

[quote author=“Leo”]Мерси много, Златене. Последна молба - напиши на 2 на 3 какви грешки смяташ, че си допуснал и какво би променил, ако трябваше сега да минеш през същата процедура отново. Благодарим

.
Той ги е написал в общи линии и ми каза че си е изтрил снимките

29.12.04
10:41

Абе аз постоянно правя кардио , ама не под формата на кросове , аз питам дали требва да се бяга(не вело или нещо друго , конкретно бягане)

HE

29.12.04
10:43

Момчета хайде да не забравяме за какво става въпрос в темата!
За останалото има направени раздели!

RH

29.12.04
22:54

Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.
Още съм на 120 мамка  :( му последният път почти бутнах 125 сам :lol:

30.12.04
01:08

[quote author=“rhcp”]Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.

Каза ми че ги е махнал написал съм го в по горня пост

RH

30.12.04
01:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“rhcp”]Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.

Каза ми че ги е махнал написал съм го в по горня пост

Благодяря все пак не съм го забелязал

Ей момчета нещо на чат го обърнахте ми се струва!
Какви са тези безмислени постове? Когато искаш да питаш
някой определен юзер за нещо пращаш лично съобщение и
както писах в по-горен пост придържайте се към темата!
А за в бъдеще пропускай изрази от рода на “м.... му”!
Предупредил съм и съм цензурирал! Ако продължава така
ще трия постовете които не са свързани с темата!
head_hunter

06.01.05
14:15

vanisher екстра си пич ама можеш и още.. :wink:

06.01.05
18:46

Vanisher,страхотен прогрес!

06.01.05
22:48

И от мен поздравления за Vanisher-a.

07.01.05
00:44

Браво ванишер много късно ти видях съобщението на ICQ-то в 2:00 АМ и реших днес да ти пиша Браво Браво Се така продължавай и ще ме стигнеш (не си постигнал малко за годината браво)

07.01.05
01:23

Sax-o-matic защо се отказа имаш данни да станеш по голям почни да си тренираш все по 1 час ще намериш време
П.С. Готви софрата че скоро ще ти идвам на гости

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1