26.03.08
20:36
Сега купувам си от един приятел протеин който е суроватка,млечно-яйчен и соев. Това е комбиниран, той пича вси го взима от едно място евтино, и колкото и да съм го ползвал преди много е силен. Та тогава незнаех какво да му сложа. Той пича беше сложил фруктоза и глюкоза за някъв вкус, иначе въобще неможеше да се пие. Та сега дайте идеи какви добавки да взимам или да приемам със него. Видях за Папая ензима на GNС, който помага за услояването на протеина и смятам да си го купя. Просто ми дайте идея какво да сложа този път във протеина, щото тоя път няма глюкоза и фруктоза.
Темата беше редактирана от Valentin на 26.03.08 20:44.
26.03.08
20:41
Първия съвет, който ще ти дам, е да не си купуваш продукти, дето “един приятел ги взима от едно място” че не се знае кой и какво може да е добавил вътре. В най-добрия случай ще си пиеш соев шрот. Има добри насипни протеини, но те са известни кои са.
Виж сега той работи във фирма за произвеждане на хранителни добавки( няма да споменавам коя), просто си е заместник-шеф на този фирма. Евтино ми ги дава щото е роднина и няма да ме излъже.
Мнението беше редактирано от Valentin на 26.03.08 20:45.
Сложи си какао или канела. Вслушай се в съвета на Владимир, нищо, че пича ти е приятел.