26.03.08
19:41
Здравейте!
Знам, че е много трудно да се прави маса и корем едновременно, но да попитам можете ли да ми кажете по колко коремни преси трябва да правя дневно и какви упражнения заедно с храненето за маса?
26.03.08
20:34
казано от midata на 26.03.08, 19:41:
Здравейте!
Знам, че е много трудно да се прави маса и корем едновременно, но да попитам можете ли да ми кажете по колко коремни преси трябва да правя дневно и какви упражнения заедно с храненето за маса?
Как ще е трудно?Аз си правя маса,правя си и корем.Скоро влизам в третия месец.
ПС: Не зависи от тренировката ти,а от храненето.Ако е достатъчно добре изчислено е възможно. :) Има различни мнения как да се прави корем и ще се въздържа от коментар.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 26.03.08 20:34.
Няма да стане така както си го мислиш. Не опираме до броя коремни на ден, да не говорим, че няма смисъл от ежедневното трениране на коремната мускулатура. Прави или едното или другото.
казано от swim_fan на 26.03.08, 20:55:
корем и маса се правят едновременно....със стабилно НВхранене и тренировки
къде мога да чета още за храненето
и какви тренировки по-точно
пусни из търсчките НВД, хранене, корем, плочки ...поотделно..... и почвай да четеш...на тепсия да ти поднесат е най-лесно ;)
най-общо казано това което се пита в тази тема се постига с нисковъглехидратна диета при която калорийния прием превишава изразходените калории, трябват упражнения за коремни мускули и тва е....
26.03.08
21:31
http://www.bb-team.org/diets/
26.03.08
21:40
Маса с НВ хранене.Не невъзможно,но по скъпо и по-трудно. :)
казано от DeadManWalking на 26.03.08, 21:40:
По-трудно да...но по-скъпо??? Хм...айде да не ти съставям примерни менюта с цени срещу храните...ще се хванеш за главата :bug: ...със стабилна НВД и тренировки съм качил 4 кг за около 3-4 месеца...и то чиста маса...да верно бавничко става но за сметка на това е качествено ;-)
26.03.08
22:15
казано от swim_fan на 26.03.08, 21:47:
казано от DeadManWalking на 26.03.08, 21:40:
По-трудно да...но по-скъпо??? Хм...айде да не ти съставям примерни менюта с цени срещу храните...ще се хванеш за главата :bug: ...със стабилна НВД и тренировки съм качил 4 кг за около 3-4 месеца...и то чиста маса...да верно бавничко става но за сметка на това е качествено ;-)
Белтъчините са по-скъпи от въглехидратите.Затова калориите,ако идват главно от белтъчини и мазнини цената ще се вдигне.Те и мазнините са по-скъпи.
4кг за 3-4 не е бавничко.Нормално е.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 26.03.08 22:16.
Не мога да ви разбера, защо трябва да е по трудния начин?! Ако колегата много бърза да направи и маса и преса нека се опита, но по-разумния вариант е първо да трупа маса и после да прави преса. Второ не знам с какъв стаж е и дали изобщо има стаж, защото ако няма такъв, то и коремните му мускули няма да ги има и така категорично ще трябва първо да прави масата.