Избор на аминокиселини (Weider / Peak / MLO / NOW)

26.03.08
22:41

Здравейте всички, искам да ми помогнете при избора на аминокиселини на 17 години съм тренирам от почти година и половина ... до сега не съм взимал никакви добавки, но се спрях за момента САМО на аминокиселини !
Но не знам какво да избера ... искам до 70-80 лева да взема нещо добро в цена/качество/количество ... за количеството имам в предвид, че искам да изпия повече ... защото по нататък ще почивам в голям период от добавки (тренировки и ядене) 
Та се чудех на коя фирма да избера за момента доста ми харесаха Weider Peak MLO и NOW .... aма нямам представа точно какви аминокиселни ... доколкото четох във форума разбрах, че е по добре да са BCAA ...
И сега оставям на вас да ми препоръчате точно какви аминокиселини до 80 лева да си купа :)

27.03.08
04:48

NOW BCAA капсулите са уникални. Много високо съдържание и фармацевтично качество. 4 капсули след тренировка, 1 кутийката - 30 дози.
ISS BCAA POWER също много добри. Добавени са и витамини за сметка на грамажа на BCAA 4 таблетки след тренировка, 1 кутия - 60 дни.
MLO и WEIDER само хвърлени пари на вятъра.

27.03.08
09:33

За Weider не съм съгласен. Лично аз цялата зима пих Super Aminos, които са от соя и останах с много приатни впечетления. Сега вмомента съм си поръчал на Peak - Ultra Amino , за които също чух много положителни отзиви.

27.03.08
09:35

Благодаря за мнението ... само не разбрах какви точно да си купа (сигурно на now )
Това: Branched Chain Amino Acids - 120 капсули ?
И какъв ще е ефекта след 1 кутиика примерно при добър хранителен режим и приемане на аминокиселините

27.03.08
11:38

Извинявам се за офф-а, но да питам за БЦАА на Оптимум ? мнения

27.03.08
17:08

казано от manahilov на 27.03.08, 11:38:

Извинявам се за офф-а, но да питам за БЦАА на Оптимум ? мнения

Иска ли питане само казваш Optimum и всички знаят за какво става дума ( ;-) oсвен рекламните лица на Power Food, които се подготвят абсолютно натурално)

Мнението беше редактирано от Z@ki на 27.03.08 17:09.

27.03.08
17:25

казано от Z@ki на 27.03.08, 04:48:

NOW BCAA капсулите са уникални. Много високо съдържание и фармацевтично качество. 4 капсули след тренировка, 1 кутийката - 30 дози.
ISS BCAA POWER също много добри. Добавени са и витамини за сметка на грамажа на BCAA 4 таблетки след тренировка, 1 кутия - 60 дни.

Много неподготвен се изказа! Я сега се аргументирай!

Защо парите дадени за Уидър са хвърлени на вятъра? Много категорично “експерто мнение даде”, а не съм съгласен с него на 100%!

Хвърли фирма със 70 фодишна световно пазарно присъствие на вятъра ли? Направо ме разсмя!

http://www.weider.bg/producti,117,6.html

27.03.08
23:30

казано от Питона на 27.03.08, 17:25:

казано от Z@ki на 27.03.08, 04:48:

Много неподготвен се изказа! Я сега се аргументирай!

Защо парите дадени за Уидър са хвърлени на вятъра? Много категорично “експерто мнение даде”, а не съм съгласен с него на 100%!

Хвърли фирма със 70 фодишна световно пазарно присъствие на вятъра ли? Направо ме разсмя!

http://www.weider.bg/producti,117,6.html

Мен лично ме впечатлява този продукт: http://www.weider.bg/producti,17,2.html

Наистина, не е евтин, но ОПРЕДЕЛЕНО парите НЕ СА на вятъра ;)

28.03.08
03:22

Global line си е О.К., тя е и най-старата и изпитана от близо 60 години. Victory и Bodyshape са си пълни боклуци. Незнам дали е известно на хората във форума, но от няколко години Weider се произвежда в Германия защото фалираха и продадоха патентите. Продуктите се произвеждат  по европеиски методи и технологии, които да си кажем честно са мнооооооого изостанали сръвнение със САЩ.

28.03.08
10:19

Други пичаги биха ти листнали линкове, цитати, опровергаващи твоите тези! Пълна загуба на време ще е това за мен!

Информацията ти е абсолютно неточна и подлъгваща! Хората във форума добре знаят какво е Global Line, BodyShaper i Victory! Ако някой е фалирал, това го научавам от теб сега!

Ако ти си пристрастен към определена марка си го кажи! Не е нужно да стоиш обаче заблуден с факти, които са дори лъжи и клевети и не смятам да ти оправям бакиите след това!

Ако ще петниш име - давай! Опитай! Никой няма обаче да ти обърне внимание, както и това, което аз ще напиша! Затова ти  предлагам да се кротнеш и да сипеш помия, която смърди!

Не си пробвал и 5 продукта от линиите, а си толкова категоричен! За мен ти си поредния жалък опит да осереш една марка със световно пазарно присъствие за нула време!

28.03.08
11:11

Питон пробвам продукти след като прочета достатъчно за тях в интернет и то не от сайта на производителя, а от това което са написали тези които са го използвали. Общо взето копувам продукти или марки които са класирани от 1 до 10 място от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Та като си говорим за класации Weider са на завидното ... хм 95 място. Наистина са много популярни, вервайте ми! Няма как да се пристрастя към някоя марка защото не съм регионален представител като теб, а използвам различни и успявам да ги комбинирам къде успешно къде не.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 28.03.08 11:24.

28.03.08
11:40

Наистина са, повярвайте ми! ;)

28.03.08
12:59

Тъпо е да спорим за глупости! Както казват за всяка гара има влак, та и за всичи добавки има потребители иначе нямаше да се произвеждат. Споделям само мое лично мнение и неискам да засягам никого с това. Питон уважавам опита ти и знанията ти, мисля че можем да сме си от полза вместо да спорим.

NX

28.03.08
14:06

казано от Z@ki на 28.03.08, 03:22:

Global line си е О.К., тя е и най-старата и изпитана от близо 60 години. Victory и Bodyshape са си пълни боклуци. Незнам дали е известно на хората във форума, но от няколко години Weider се произвежда в Германия защото фалираха и продадоха патентите. Продуктите се произвеждат  по европеиски методи и технологии, които да си кажем честно са мнооооооого изостанали сръвнение със САЩ.

Значи точно европеиците не бих казал че са изостанали в производството на хранителни добавки . Едни от най добрите форми на минералите които се предлагат на пазара се хелатираните минерали на Albion , и масово се използват от американските фирми.
За пример ни служи и magnesium creatine chelate които пак произлиза от Albion и в момента се използва в модерните креатинови матрици.

HE

28.03.08
15:10

казано от nxhnxh на 28.03.08, 14:06:

казано от Z@ki на 28.03.08, 03:22:

Значи точно европеиците не бих казал че са изостанали в производството на хранителни добавки . Едни от най добрите форми на минералите които се предлагат на пазара се хелатираните минерали на Albion , и масово се използват от американските фирми.
За пример ни служи и magnesium creatine chelate които пак произлиза от Albion и в момента се използва в модерните креатинови матрици.

Гледам да не се намесвам в такива спорове, но Европа като производство в индустрията на хранителните добавки не може да се сравнява със САЩ по простата причина, че там се влагат огромни парични масиви в проучвания и изследвания на нови и усъвършенстване на съществуващи формули.

28.03.08
23:47

Здравеите,не искам да навлизам в спорове с колегите от форума но за марката Weider от доста време знам и съм сигурен че се произвежда в Испания  от до всички продукти  ето и цените http://www.weider.es/imgind/Precios%20Web.pdf

http://www.weider.es/

12.05.08
07:08

MLO са най добрите.Тва от личен опит.Но са скъпи.

СБ

12.05.08
17:15

Уоу... нека да видим какво имаме на масата и тогава да казваме кое е по по от друго. Тук става въпрос за 3 много известни марки и то не само с имената си, ами и с качествата си. И трите марки заслужават уважение по ред причини и то само позитивни!!! И с трите работим и лоши отзиви не съм чувал, а тъкмо напротив. Със сигурност не би сгрешил във избора си на коя да е от марките!! При това положение трябва единствено да си зададеш въяроса твоят бюджет какъв е и до колко можеш да се простираш. Защото всички писали до тук биха се съгласили с мен че само с добри аминки магиата няма да стане!

02.08.12
12:18

Модерация: Нарушаване на правилата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.08.12 12:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1