Някой ползвал ли е Глутамин+Гейнер на power Foods?

PO

19.02.08
16:45

Писах в търсачката ама не излезе това което ми трябва, а то е: някой ако е ползвал моля да каже как са му подействали продуктите. А глутамина им кога трябва да се взема в тренировъчен и нетренировъчен ден? На гейнера пише 1 доза 60 гр. Е хуу де тва за колко кг човек е? Че и 2-3 пъти дневно... А кой гейнер е по-хубав - Nutrim или Power Foods?

MO

19.02.08
18:27

Никой гейнер не е по-хубав,ще си дадеш парите напарзно,това са БГ фирми и не струват.Закупувайки такива продукти ние стимулираме произвеждането им - затова моя съвет е : за тея 30-40 лв си вземи 10 кг пилешко месо и готово!

__

20.02.08
12:30

казано от poiu на 19.02.08, 16:45:

... А кой гейнер е по-хубав - Nutrim или Power Foods?

НИТО ЕДИН!БГ марки лично аз невзимам.Взимах два пъти и само ходих повече до тоалетната нищо повече  ;-P :lol:

PO

20.02.08
12:36

Хах момчета аз нямам финанси за повече :) пък иначе месото си го ям по 3 пъти на ден с ориз. Просто искам нещо допълнително :) Ако ще си вземам на Мусаши трябва да чакам 1 месец за доставката. Все пак тука е малък град и няма специализирани магазини.

__

20.02.08
12:51

знам в какво положение си и аз бях така на времето  ;) поизчакаи събери повечко пари и си купи нещо по качествено нещо от доказалите се марки.Да по скъпо е но пък и по качествено.Предполагам,че искаш нещо от което ще имаш полза,а не нещо от което БИТРЯБВАЛО да имаш резултати,а в деиствителност нямаш такива.Това са съвети вече ти си решаваш какво ще правиш ;)

PO

20.02.08
13:10

Парите не са ми проблем, но не ми се дават мн мн :) Пък и ако ще си купувам др марка трябва от някой сайт. Хич не ми се занимава...

__

20.02.08
14:56

еми човече щом нети се занимава взимай си един от двата гейнера и няма смисъл повече да разискваме тази тема (за гейнера)но и не очаквай нещо кой знае какво ако изобщо има резултати пак ще е добре ;) а колкото до поръчката от сайтовете доставката става в рамките на 2 дни-до енда седмица (в почевето саитове е така)

PO

22.02.08
15:14

май никой не е ползвал Power Foods….

SI

22.02.08
19:52

казано от poiu на 22.02.08, 15:14:

май никой не е ползвал Power Foods….

значи началото на зимата почнах да вземам от тоз гейнер и качих 2-3 кг за месец.

PG

26.03.08
11:30

Гейнерчето на POWER FOOD си е мн добро даже,а като се има в предвид че вътре има и креатин и таурин.Не мисля че трябва така да се плюе срещу всичко БГ.

26.03.08
20:47

казано от IRON-FLEX на 26.03.08, 11:30:

Гейнерчето на POWER FOOD си е мн добро даже,а като се има в предвид че вътре има и креатин и таурин.Не мисля че трябва така да се плюе срещу всичко БГ.

така си е, гейнера си е добър

27.03.08
05:00

Не лъжете човека! Защо да си дава парите за глюкоза и пшенично нишесте?

SI

27.03.08
08:08

казано от Z@ki на 27.03.08, 05:00:

хахахаха знаеш ли че световният шампион по наторален културизъм Антон Големанов използва добавки в повечето случай само на POWER FOOD недей така да плюеш фирмата защото тя е номер 1 в бг и винаги ще бъде!!! Много ясно че с 1 гейнар нищо няма да стане ако го пие 3 месеца му гарантирам че ще качи поне едно 10-15 кг със стабилно ядене защото за мене 4-5 кг на месец си е нормално ....

27.03.08
09:36

казано от SIXSENSE… на 27.03.08, 08:08:

казано от Z@ki на 27.03.08, 05:00:

хахахаха знаеш ли че световният шампион по наторален културизъм Антон Големанов използва добавки в повечето случай само на POWER FOOD недей така да плюеш фирмата защото тя е номер 1 в бг и винаги ще бъде!!! Много ясно че с 1 гейнар нищо няма да стане ако го пие 3 месеца му гарантирам че ще качи поне едно 10-15 кг със стабилно ядене защото за мене 4-5 кг на месец си е нормално ....

А след гейнърите идва ред на фет бърнарите, защото тея 10-15кг ще са 80% мазно! Няма смисъл от гейнъри по-добре протеин+декстроза по-икономично е.

PG

27.03.08
13:18

Незнам за вас,но аз лично съм много доволен от продуктите на фирмата,не случайно повечето сериозни састезатели се готвят точно с нея

27.03.08
13:53

ти да не стоиш с него по цял ден че да знаеш с кво се подготвя и кво пие,то и Димитър Димитров е спонсориран от jk nutrition и казва че само тяхни продукти използва-това никои не го вярва,това че им е рекламно лице и за пред хората казва едно не значи че е истина.По хубаво даи още 10 лева земи си суроватка на NOW за 50лв.кято е доказана марка на пазара плюс едно кило глюкоза от аптеката стува още 3-4 лева и ето ти гейнъра ти е готов.

27.03.08
16:58

Сигурен ли си че е точно така се подготвя? Защото и Дани Драганички се подготвя изцяло с техни продукти ама и с инжекции.
а нашата федерация по натурален бодибилдинг не я хвали като критерий, защото по-миналата година Любо Лежанката беше един от шампионите.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 27.03.08 17:17.

PG

27.03.08
20:59

Значи не смесвай добавките с химията,нормално е всички професионалисти да зобят ,но също така взимат и добавки.

SI

28.03.08
05:15

казано от gigitas на 27.03.08, 13:53:

ти да не стоиш с него по цял ден че да знаеш с кво се подготвя и кво пие,то и Димитър Димитров е спонсориран от jk nutrition и казва че само тяхни продукти използва-това никои не го вярва,това че им е рекламно лице и за пред хората казва едно не значи че е истина.По хубаво даи още 10 лева земи си суроватка на NOW за 50лв.кято е доказана марка на пазара плюс едно кило глюкоза от аптеката стува още 3-4 лева и ето ти гейнъра ти е готов.

Абе като не знаеш недей говори простотии ... от един град сме с него познаваме се и така... А като не вярваш че нямат добри продукти вземи си и пробвай и тогава пиши кви ти са резултатите!!

28.03.08
09:37

Пари за боклуци не давам!!!

SI

28.03.08
09:55

казано от gigitas на 28.03.08, 09:37:

Пари за боклуци не давам!!!

ок нека са боклуци всеки има свое мнение...

HE

28.03.08
10:42

Оффф тоя се готвел с продуктите на тая фирма, ония пък се готвел с продуктите на оная фирма - толкова сте заблудени, че няма на къде личи си, че сте новаци от всякъде. Рекламната политика с големите батковци на кутиите сме обсъждали стотици пъти, но фирмите производители пропускат да сложат зад снимките вагоните с химия които напрактика са ги направили такива.
Говорете си кой с какви продукти се готви, но истината ще я проумеете като понатрупате повечко стаж в залата.
И още нещо за това, че на някой му плащат да рекламира даден продукт не означава, че продукта е добър и работи.

SIXSENSE… Изказването ти “Тази фирма е №1 на Българския пазар и винаги ще бъде” ми стигаше - няма да те убеждавам в нищо сам ще стигнеш до изводите.

Специално на тема Български “добавки” съм много чувствителен.
Контрола на качеството е предоставен на фирмата производител, ХЕИ за 10 лв. ще ти направят и с..рка та да не говорим за качествен контрол. Докато няма качествен контрол винаги наякой ще се пробва да ти пробута лайно за торта гараш - не говоря за конкретната фирма говоря общо за това как седят нещата в мирата ни татковина. Да не говорим, че цените се различават с много малко от продукти които са международно признати.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.03.08 10:50.

28.03.08
11:02

И като говорите за N1 в България, как става това като всички производители пазаруват суровините от едно и също място?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1