моля препоръчайте ми добавка за покачване на няколко кг маса

27.03.08
12:37

здравейте на 21г. съм висок сам 1.82, и тежа 62-63кг.никога не сам тренирал по усилено, но никога не е късно .засега тренирам в домашни условия, ако може да се каже .правя лицеви опори по начина по който са показани и мисля че има резултат,правя и коремни переси.моля препоръчайте ми някаква хранителна добавка по възможност да нее много скъпа(гледах някакъв креатин за 21лв, за 30лв)доколкото гледах се казва че креатина има много бързо действие(не гоня някакъв срок за който да кача някаква маса)по принцип мога да кажа че сам добре сложен но само сам слаб.надявам се че ще ми препоръчате добър продукт от който ще има ефект и от който тялото ми ще изглежда натурално(е за всеки човек си е индивидуално).

27.03.08
13:55

извара с яйца :-)
А иначе за креатина ... добавката е много добра, но изчакай някой-друг месец, ако сега започваш. Винаги в началото прогресът е голям, без каквито и да е добавки, освен това надали ще можеш да ползваш големи тежести, защото трябва време да свикнеш с движенията. След 2-3 месеца сериозни тренировки, креатина може да добави килограми на щангите и оттам и към теглото ти. Иначе няма магически добавки. Както и други хора ще потвърдят: Вдигай тежко, яж правилно (достатъчно калории и протеин) и Успех в начинанието!

27.03.08
16:47

На този етап нямаш нужда от хранителни добавки. Евтините добавки са пари на вятъра, така че си тренирай и яж правилно, а какво имам предвид под правилно - прочети в сайта статиите. Не казвам, че ти трябва, но ако толкова държиш можеш да си купиш суроватъчен протеин и след тренировка да цапваш по 1 доза, но ок.50лв. излиза килото западен такъв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1