Ultimate Nutrition - Ultra Ripped

26.03.08
21:44

Здравейте,
имам един въпрос, свързан с фетбърнър-а на Ultimate Nutrition - Ultra Ripped: http://www.ultimatenutrition.com/catalog/weight_loss/ultra_ripped.html
Отскоро се занимивам с фитнес, а от хранителни добавки нямам особено голяма представа. Ходих при професионален консултант, който ми препоръча този фетбърнър в комбинация с Л-Карнитин на същата фирма.
Та въпросът ми е следният: Фетбърнърът се продава на капсули (90 броя) и голямото ми чудене е дали се пият целите, в смисъл със самата капсула, или трябва да я отворя (тя като че е направена да може да се отваря лесно)  и да изпия само прахообразното съдържание вътре. Знам, че въпросът ми е малко аматьорски, но ще се чуствам по - спокойно ако питам някой по - компетентен от мен :)
Благодаря предварително!

Поздрави

27.03.08
10:54

Пичага спокойно ги гълтай целите.Тези капсули са направени така,че се разграждат в стомаха.

27.03.08
12:51

Мерси за съвета, csf_da, ще пробвам както ми казваш :)

Мнението беше редактирано от Ivan на 27.03.08 12:51.

27.03.08
15:23

Тя капсулата обикновено за това се слага, за да се преглътне с нея. Вероятно праха вътре е ужасен на вкус, и ... се обвива със желатинови капсули. Като го изпиеш, желатина се разтваря доста бързо след като преглътнеш и прахчето си върши работата, без да оставя гаден вкус ;-)

27.03.08
16:19

Явно сте прави и двамата, защото при първия ми прием на такава капсула реших, че трябва да пия само прахчето, но не се получи особено добре, тъй като то не се разтвори в нищо и половината остана по чашата :) Освен това тогава имах силни болки в корема, а днес, след като го гълтах с капсулата, нямам подобен проблем :)
Благодаря още веднъж :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1