24.03.08
20:42
Здравейте.От четене на дневници се усетих и аЗ най-накрая,че има някаква файда от това да се води дневниче.Надявам се да не се пестите от към критики и най-вече от към съвети :> Такам..малко инфо за мен и към какво се стремя..
Години- 19
Ръст - 178
Тегло - 85
Ръка ~ 40
Стремя се да стопя мазнините,които имам и в впоследствие да качвам чиста ММ.За сега се стремя да стигна 75 кг.
Ходя да тренирам през ден..А ето и сегашната ми програма http://www.bb-team.org/workout/1286/
Тренирам интензивно от 2 месеца някъде,като бях почнал с тегло 94 кг.Ходя да бягам 2-3 пъти седмично предимно гледам да е сутрин и след тренировка бягам по 5-10 мин(не го броя към бягането ми към седмицата)
И така.. от 2-3 дена съм се спрял на 85 кг и неще да мърда и неще...сигурно кантара са е развалил :P :roll:
Мисля да сменя програмата на тази
1. Гърди,пр и ср рамо,корем,кардио
2.Гръб,трапец,задно рамо,кардио
3. Ръце,Крака,корем,кардио
Утре правя последна тренировка (рамо и крака) и мисля от следващия път да почна с тази..
Такаа...сега За яденето..ами избягвам тестени изделия,сладко,сокове и разни др такива..може да се каже,че спазвам нещо като НВД..Пия по мн вода..Вземам и кленбутерол и мисля,че има ефект.Еми това е Засега и утре,ако имам възможност ще опиша как е миналата тренировката.Ако греша със смяната на програмата дано да се отзовете навреме :>. Айде лека от мен ;)
Здравейте отново :P След малко прекъсване отново съм тука.Днеска почнах по новата програма и тренировката ми беше За гърди средно и предно рамо.А ето и каква беше тя..
Гърди
1. Лег- 4x8 -40кг,50кг,55кг,50кг (накрая върнах на 50 защото на 55 изпълних 7 повторения и мислех,че няма да имам сили за още една серия на 55)
2.Полулег с дъмбели- 4x10 - 12.5кг , 15кг,15кг,15кг
3.Флайс - 4x12 - 7,5 кг
4.Кросоувър - 4x12 - 15кг, 20,20,20
Рамо
1.Повдигане на щанга до брадичката (нЗ как му е точно името) - 4x12 -20,25,25,25 кг
2.Повдигане на дъмбели пред гърди - 4x8 -5 кг
3.Повдигане на дъмбели встрани - 4х8- 5 кг.
и Накрая 6-7 мин колело :P .Еми това беше за днес :)
Мнението беше редактирано от minchorna на 27.03.08 18:10.