27.03.08
17:41
Здравейте хора.Имам аз едно въпросче което ме мъчи от доста време.Бях чул че човек може да се изчисти ако пие много вода 1-2 седмици и след тва спре напълно. Някой знае ли дали работи и някакви подробности за това???
Мерси за вниманието ;-P
27.03.08
17:56
казано от brrrrrl на 27.03.08, 17:41:
Здравейте хора.Имам аз едно въпросче което ме мъчи от доста време.Бях чул че човек може да се изчисти ако пие много вода 1-2 седмици и след тва спре напълно. Някой знае ли дали работи и някакви подробности за това???
Мерси за вниманието ;-P
Ако си мазен,няма да видиш никаква разлика.Изчисти си мазнините първо.Колкото до водата идеята е организма да се “изсуши” като загубиш течностите между кожата и мускулната ти тъкан.В резултата на това мускулите ти изпъкват.
НО не е лесно и ХИЧ не е просто,а след като питаш по-този начин не ти препоръчвам да го правиш.
Хах не че съм мазен но се пак искам да се изчистя до дупка и да почна да трупам след това. А относно волята и това че е сложно знам и не ме притеснява толкова (изпивал съм по 17л. на ден ;-) за да пробвам дали мога ).Исках само да знам дали настина работи тоя метод и дали няма някакви рискове за бъбреците.
27.03.08
18:03
Може ли малко разяснения по методиката, как точно се прави и такива работи :) Ако дадете линк към някоя статия ще е още по-добре... чувал съм за разни деуретици, които се ползвали с тази цел, но не ми е много ясно :) Проблема с обезводняването си е доста сериозен, така че ако може човек, който го е правил и е действало да напише как е протекла цялата “процедура”.
казано от vatchev на 27.03.08, 18:04:
http://www.t-nation.com/article/most_recent/shredded_in_6_days&cr;=
А някаде на български да го има? Или ако някой няма нищо против да го преведе в резюме? :red:
Няма смисъл от тези гимнастики,освен ако не сте професионалисти,а явно не сте...
Това е калиево-натриева диета и накратко си играеш със солта и водата 6-7 дена преди състезанието.Това го правят културистите за да изкарат водата и ефекта е краткотраен.Така че освен ако не ходиш на състезание няма смисъл да го правиш.А и има доста тънкости при тоя режим така че дори и да решиш да правиш нещо подобно не очаквай да станеш като за състезание.
ПС: В списание Олимп бях чел статия как точно става тоя калиево-натриев режим.