Покачване нивото на кръвната захар

26.03.08
19:28

Уважаеми форумци, имам два важни въпроса:
1. Нивото на кръвната захар покачва ли се след интензивна тренировка?
2. Нивото на кръвната захар покачва ли са от прием на креатин фосфат?
Предварително благадаря за евентуалните отговори.

26.03.08
22:32

Не и на двата въпроса.

27.03.08
08:23

казано от Петко К на 26.03.08, 22:32:

Не и на двата въпроса.

Благодаря ти за отговора. Но....
Започнах да пия креатин фосфат, глутамин и протеин whey от началото на месеца. Допълнително пия и българския трибестан. От скоро забелязах, че кръвното ми налягане вечер се покачва и то горната му стойност - някъде към 140. Измерих си и кръвната захар. Тя също е повишена. Около 6 mml. Та за това питам да не би случващото се да се дължи на някоя от добавките. Между другото започнах сериозно да тренирам едва от месец и половина.

28.03.08
07:11

Изследвай се за скрит диабет.Може да го откриваш съвсем навреме.

аз не виждам при такъв нищожен стаж защо изобщо се тъпчеш с добавки,до 6-7 месец дори година се наблюдава много бърз растеж и няма смисъл само да даваш пари и да се правиш на як

28.03.08
13:37

Благодаря на отговорилите ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1