24.03.08
15:19
Понеже знам че е добре да се яде извара вечерта да ми кажете дали начинът, по който я приготвям е добър ..
Значи изварата я слагам в 1 дълбока чиния и слагаам олиио крумид червен и черен пипеер и разбъркваам добре >>> ставаа доста по приеемлива на вкус . Иначе ефектът същия ли ще е така ?
А и да ви попитаам дали сънят след фитнеес е добър щото ми казаха че ръцете растат мн като се почива активно ?
Темата беше редактирана от ceco_metal на 24.03.08 15:19.
24.03.08
15:42
Вместо олио слагай зехтин. Дори и да е салатен ( по-евтините, с по-малко концентрация на зехтин ) - пак е по-добре. Иначе олиото/зехтина ще забави още повече усвояването на белтъка което преди лягане е перфектната комбинация.
Аз смесвам извара с риба тон и на вкус става доста вкусно. Да питам като комбинация правилна ли е?
26.03.08
22:35
казано от Sorel на 26.03.08, 22:17:
Аз смесвам извара с риба тон и на вкус става доста вкусно. Да питам като комбинация правилна ли е?
ТОВА ЯДЕШ ЛИ ГО !? :ohh: :ohh: :ohh:
Аз бих повърнал само като го видя, камо ли да го ям :)
И още нещо... тази комбинация не те ли кара да пресотяваш после много време в тоалета ?
аз на лято си я овкусявам с доматче, много добре става а за преди лягане твоита комбинация ми се вижда добра само ползваи зехтин както ти препоръчаха.
аз сега я ям с ленено олио.Първоначално лененото олио може да не ти хареса, защото има вкус на машинно масло или нещо като сок от орехи, но е въпрос на свикване.На мен сега даже ми се пие понякога- направо от бутилката :D
Мнението беше редактирано от BOR на 29.03.08 06:28.
08.04.08
07:11
Към изварата прибавям кисело мляко и една лъжица суроватъчен протеин-става супер.
08.04.08
08:39
Опитай с къри и чубрица - половин купа с къри, половин с чубрица. Не писва :) .
Аз й слагам шарена сол и на филии.За съня и преди трен, и след трен, когато намериш време спи - само + може да извлечеш от съня.Попринцип спя по 12 часа, лятото 14 и ти казвам, че когато съм под 10 часа сън не се чувствам човек :lol:
09.04.08
10:42
Откъде това време за сън redwalker?! :)
казано от RedWalker на 09.04.08, 10:27:
Аз й слагам шарена сол и на филии.За съня и преди трен, и след трен, когато намериш време спи - само + може да извлечеш от съня.Попринцип спя по 12 часа, лятото 14 и ти казвам, че когато съм под 10 часа сън не се чувствам човек :lol:
Докато станеш и закусваш и то става време за лягане :lol: .
05.09.11
23:44
аз па си я ям със зехтин и малко сол..нема такава вкусотия просто !!! :)
17.05.12
17:45
Извара ям предимно като изстискам вътре малко домат, останалото го нарежа на ситни парчета + малко краставица и пикантина като подправка : ) става много вкусно!