Добавки за около 150лв ?

30.03.08
10:00

Имам вече креатин на Explode 500gr, ZMA на ON и Animal Pak 44. Сега имам към 150лв и искам да си взема още или Animal Stack или Animal М-Stack, въпросът е кое от двете ? Във форума мнения за двата продукта от “разпни го” до “евала”. Който и да взема Animal Stack или Animal М-Stack, ще останат към 70-80лв с който искам да взема протейнче. Ако може някой да се изкаже, какъв протейн да взема, ще съм благодарен. Засега съм се насочил към ASN American Whey 1360gr. На почти 19 години съм, 173см висок, 70кг. Тренирал съм от около година. Пил съм стандартните комбимации от креатин, глутамин, таурин, аминота, протейн, но бяха все на БГ фирми и не усетих кой знае какъв ефект. Ако някой има по-добро решение в какви добавки да вложа тези пари нека се изкаже свободно ;) . Благодаря Ви предварително !

30.03.08
10:09

Animal Stack-овете не са за теб.Едва ли ще усетиш нещо.Насочи се към нещо друго.

30.03.08
10:19

А какво ще препоръчаш ?

30.03.08
10:47

Взимаи М Стака и АСН.Аз сега свърших комбинация от подобни продукти като горе посочените и резултата е много добър.

Мнението беше редактирано от AlexK на 30.03.08 10:51.

30.03.08
11:00

Така и мислех да направя. Мерси много за съвета ! Ще се получи ли още по-добре ако се добави и Ecdy-Steel на Explode ? Ще се качи малко цената на всичко, но сега Explode имат промоция и ако взема 2опаковки от Ecdy-Steel третата ми идва безплатна, та има ли смисъл да се възползвам ?

30.03.08
14:15

Explode също са българска фирма и като така ... сещаш се . По добре вложи всичките 150лв в един протеин ( изолат да речеме) които ще ползваш повече време . Пак ще кажат че има пропаганда NOW ,но аз се пак ще препоръчам техният изолат като качество/цена е много изгоден .

30.03.08
15:44

Aбе как няма бе, Милев като си осира позициите ! Естествено, че на NOW.
1. Изолат
2.На по-добра цена

ЗА няма и 5 месеца Милев е вдигнал цената на рибеното масло 100%.Луд ли е ? Дано никой да не си купи ОН от него.

30.03.08
16:02

казано от GH0$T на 30.03.08, 14:15:

Explode също са българска фирма и като така ... сещаш се . По добре вложи всичките 150лв в един протеин ( изолат да речеме) които ще ползваш повече време . Пак ще кажат че има пропаганда NOW ,но аз се пак ще препоръчам техният изолат като качество/цена е много изгоден .

Аз пък пак ще кажа стига реклама на NOW и ще препоръчам като доста по-изгоден ASN, защото с 30лв. отгоре взима двойно повече (10lbs). Нямам нищо против марката NOW, напротив ползвам техни продукти, изолата също съм им го пил и не си кривя душата, не съм оставал недоволен, напротив. Но обективно погледнато има по-добри оферти. А и да не забравяме, че 140лв. е неовкусения изолат.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.03.08 16:06.

30.03.08
16:09

казано от Стоянчо на 30.03.08, 16:02:

казано от GH0$T на 30.03.08, 14:15:

Аз пък пак ще кажа стига реклама на NOW и ще препоръчам като доста по-изгоден ASN, защото с 30лв. отгоре взима двойно повече (10lbs). Нямам нищо против марката NOW, напротив ползвам техни продукти, изолата също съм им го пил и не си кривя душата, не съм оставал недоволен, напротив. Но обективно погледнато има по-добри оферти. А и да не забравяме, че 140лв. е неовкусения изолат.

Да и това е вариант даже по удачен .
Запор на ОН в България колега :P .

30.03.08
16:18

Добре де, все тая, дадох като пример.Аз даже не си пазаря от БГ протеин, тъй че ми е все тая.
Вчера пратих един приятел за рибено масло (ще почва диета човека) и той ми звъни и вика:
Как 11лв бе, 22лв ми искат за опаковка.Затова “кривнах” от темата.

30.03.08
17:24

Благодаря Ви за отговорите, но сега имам два въпроса. Откъде мога да си го закупя този протейн на ASN който е 10либри ? Другият въпрос е, така и така  го имам този Анимал Пак, с какво да го комбинирам ? Вярно че цената ще се вдигне доста, но мисля че ще поизнамеря малко парици. Ако речем че протейна ще е към 150лв, мога да изнамеря, при малко повече труд ;) още 60-70лв ? Тоя Анимал пак искам просто да го комбинирам с нещо, пък и вече е отворен, не мога да го препродам...За протейна само ми кажете откъде мога да го закупя и на каква цена, ако може разбира се ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1