28.12.04
12:43
Би ли ви мотивирало да се пуснете в такова състезание, заради елитните съсдии или наградите за победителите, или семинара с елитен бг шампион по културизъм???
Споделете и всички мнения ще се взимат в предвид!
Наградата е примамливо нещо... но все пак ще я получи един. А тука и активни състезатели влизат, така че .... по-добре е семинар. Така всички ще научат нещо. (или семинара е само за спечелилия, а :?: )
:D :D :D
Последното е най-приемливо според мен, като ББ-Теам награди победителите с грамоти, примерно! Да питам - ще има ли категории, или само абсолютен шампион?
Награди ще има. Но ще е интересно да се види общия брой участници. ако те са 30 - може да има награда за всеки (не говоря за грамоти) :)
Наградата обаче засега е тайна, тай като поех инициатива и водя преговори с хора, които ще я осигурят - разбира се свързана с културизма е!
А голямата награда си е отделна - тя ще е за абсолщтният шампион - промерно. Т.е. ще има категории, по изискваниятя ма IFBB.
нещо такова!
Обаче пичове ви искам на една среща за да обсъдим нещата, че да има време тази административна работа да се свърши.
Иначе имам още да споделям, ама нека има и за после!
28.12.04
14:35
Въпросът май седи за участници вече. Аз със сигурност няма да участвам - просто не съм на такаво ниво. А иначе идеята е прекрасна и ще я следя с голям интерес.
Идеята за турнира е страхотна :!: :D Според мен награта трябва да е
морална , а не материална . Семинар с елитен култорист ще зарадва всички . :wink:
[quote author=“Bosalini”]Идеята за турнира е страхотна :!: :D Според мен награта трябва да е
морална , а не материална . Семинар с елитен култорист ще зарадва всички . :wink:
100 % съм с теб но ни трябва наистина Елитен ако може Христомир да привлечем е хееее да му играя една канадска
Според мен ентусиазмът на всички се качи покрай турнира :D Аз вече отивам с повече желание на тренировка 8) (не, че преди не ходех ама сега вече е друго :!: Няме търпениееееееееееее...
А какво ще кажете за “before and after contest” - т.е. да има още 1 награда - за трансформация - т.е. не само колко си постигнал като цяло, а и как си се променил между 1-ви януари и 30-ти юни например?
това ще стимулира още повече хора да участват, които иначе не биха се включили понеже например тренират отскоро...
Ами това е целта бе пичове, СЪСТЕЗАНИЕ ЩЕ ИМА! поздрави и вдигайте здраво в залите, ще се видим на снимките и наградите :D
По-здрави и очаквам да ви видя на срещата за доуточняване на условията
Лео, интересно предложение, от 2 януари аз специално ще започна цяла фотосесия, като тази в сайта на Денис Джеймс, през 2 седмици до състезанието, а накрая вече професионални снимки - бои, бански....
Ще описвам в дневник всички типове диети и суплименти - кога , как по колко, че да може на семинар после с всички участници всеки да сподели своята подготовка...
:idea: я, то инереснио звучи бе....хехехе, бееееегом в залата.....после на масата ....и...
Весело посрещане на Новата Година и нека 2005 буде по културистична за нас - това означава да сме по-здрави и здрави, другото само идва, НАЗДРАВЕ, все пак е празник!
04.01.05
23:58
Поздрави от Варна за aeshna!
Идеята за състезанието е супер - иска ми се и аз да се включа, но засега съм само на етап 4 дни без цигари... :)
Във всички случаи, подкрепям предложението и се надявам да не се откажат ентусиастите... че закъде без ентусиазъм в спорта?!
Добра кауза и добре дошъл във форума Тошко!
За състезанието се иска тарпение и диети, тук мойе да те насочим!
Успехи и участвай в форума :wink:
16.01.05
15:37
а това състезание кога ще се проведе,за да знам колко вр имам за подготовка,на категории ли ще бъде или не,аз също предпочитам семинара,а допинга???Няма ли да има тестове,щот малко се улесняват нещата ако няма тест.Но искам точна дата,за да знам дали ще мога да взема участие,са катера масататтренировките са на 6,но ще видим