Изчистване

VA

30.03.08
20:50

Значи първо не знам темата дали е по този раздел, ако не е съжелявам. Та тамън приключих с изграждането на маса и съм що годе доволен, заедно с тренировките пиех креатин и някав геинър, та сега имам мазнини за изчистване и искам да знам дали мога веднага да започна този вид тренировка и да започна добавките, който също искам да ми препоръчате, имам към 100 лева. А също и колко време мога да ги бия, очаквам отговори. Благодаря

syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27

Нищо друго не ти трябва.

VA

31.03.08
13:00

Някакви други препоръки

31.03.08
17:28

Fyre + L carnitine или + spyce, а ако нямаш финансова възможност за тия продукти, вземи L-Carnitine.

VA

31.03.08
17:33

L carnitini добре препоръчай ми някоя фирма, това spyce не знам какво е, а не разбрах колко време мога да пия тия добавки, пък и да не свала ного мускул, че и без тва не съм изградил много, забраих да кажа че съм на 18, 160 и нещо висок 75 кила, ако има някво значение

Мнението беше редактирано от vaskobeliq на 31.03.08 18:05.

31.03.08
19:24

Не съм много добре запознат с фирмите, но мисля, че на “Now” карнитина е на ниво.А за да не губиш много мускул може да си вземеш аминокиселини BCAA.

Едит: За приемането, л-карнитинът се приема 1 месец след  което се почива 2 седмици и се започва пак(ако има нужда).

Мнението беше редактирано от Толио на 31.03.08 19:26.

VA

01.04.08
16:48

Значи от това, което чета разбрах, че ще ми трябва Fat Burner, L carnitin, BCAa и протеин, някои ще ми каже ли кое от тези моче да не използвам и пак да има добър ефект, защото няма да имам достатъчно пари, всичко трябва да е до 150 лева. Благодаря

Защо вместо с добавки не пробваш с нормална диета, която е основата на която стъпват добавките.Те затова им викат добавки.

VA

01.04.08
19:34

eм аз мислех за добавки и диета

VA

18.04.08
18:48

Реших да си взема само Л-карнитин и амино, др. ще е стриктна диета, та кога да пия л-карнитина в нетренировъчните дни, и кога аминокиселините в тренировъчните и нетренировъчните, ще си взимам някви, на който пише Амино, зелена опаковка по 3 на доза са,

VA

19.04.08
06:38

Намерих отговорите на горните въпроси, сега ме интересува каква е разликата между тези аминокиселини, на който от пред пише Амино и тези БЦАа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1