29.03.08
18:01
Здравейте на всички отново.Скоро (след почивката от стария креатин) ще си взимам нов, та се чудя какъв да е.За сега съм се спрял на Green Bulge на Controlled Labs и сега питането ми е дали ще може да ми препоръчате и някой друг продикт до същтите пари (70лв) и накрая да избера този който да бъде по- по- по- от другите....Благодаря Ви отново...
От ден два взех да се заглеждам и в комбинацията от NOW Creatine Monohydrate Прах - 600гр (NOW) и Tribulus Terrestris - 500 мг 100 капсули (NOW). Та сега възниква и колебанието между горе споменатият продукт на Controlled Labs и тази “комбинациика” на NOW… Моля ви дайте си мнението... Благодаря ви.
31.03.08
13:28
Controlled labs не съм пил и не смея да дам мнение. Но съм взимал трибулус и креатин на NOW и останах повече от доволен. Добра храна(не перфектна), тия двете, протеинче(аз постоянно си пия) - 5-6 кила нагоре и доста сила.
аз днес свърших Green Bulge отпределено съм доволен,после ще пробвам Size On,тогава ще реша с кой от двата да продължа
Благодаря и на двама Ви за отговорите които ми дадохте.Преди малко бях до един магазин за Хранителни добавки/суплементи, та там пича ми препоръча NitroBalon Power II на Track Nutrition… бихте ли дали по едно мнение и за този продукт и за марката/производителя като цяло.Отново ви благодаря.
Аз това не съм го чувал. Controlled labs са си тачена фирма, така че няма да сгрешиш ако им се довериш. Аз тъкмо свърших цикъла със Сторм/креатинова матрица на Унивърсал/ + Трибулус на НАУ и съм страшно доволен - сила + чиста маса! Ако ти позволяват финансите си вземи Грийн Маг + Трибулус на Нау и глей’ как се расте!
казано от gigitas на 31.03.08, 14:05:
аз днес свърших Green Bulge отпределено съм доволен,после ще пробвам Size On,тогава ще реша с кой от двата да продължа
Обезателно да кажеш кое ти допадна повече,защото и аз имах колебания между тези два продукта,но цената на СайзОн е малко солена.Също в една друга тема от преди 3-4 месеца четох,че пиеш Х-ФАКТОР.БИ ли казал как ти се отрази,колко качи,запази и така ако обичаш:)