Избор на креатин....

29.03.08
18:01

Здравейте на всички отново.Скоро (след почивката от стария креатин) ще си взимам нов, та се чудя какъв да е.За сега съм се спрял на Green Bulge на Controlled Labs и сега питането ми е дали ще  може да ми препоръчате и някой друг продикт до същтите пари (70лв) и накрая да избера този който да бъде по- по- по- от другите....Благодаря Ви отново...

31.03.08
11:00

От ден два взех да се заглеждам и в комбинацията от NOW Creatine Monohydrate Прах - 600гр (NOW)  и  Tribulus Terrestris - 500 мг 100 капсули (NOW). Та сега възниква и колебанието между горе споменатият продукт на Controlled Labs и  тази “комбинациика” на NOW… Моля ви дайте си мнението... Благодаря ви.

Controlled labs не съм пил и не смея да дам мнение. Но съм взимал трибулус и креатин на NOW и останах повече от доволен. Добра храна(не перфектна), тия двете, протеинче(аз постоянно си пия) - 5-6 кила нагоре и доста сила.

31.03.08
14:05

аз днес свърших Green Bulge отпределено съм доволен,после ще пробвам Size On,тогава ще реша с кой от двата да продължа

31.03.08
14:59

Благодаря и на двама Ви за отговорите които ми дадохте.Преди малко бях до един магазин за Хранителни добавки/суплементи, та там пича ми препоръча NitroBalon Power II на Track Nutrition… бихте ли дали по  едно мнение и за този продукт и за марката/производителя  като цяло.Отново ви благодаря.

31.03.08
15:09

Аз това не съм го чувал. Controlled labs са си тачена фирма, така че няма да сгрешиш ако им се довериш. Аз тъкмо свърших цикъла със Сторм/креатинова матрица на Унивърсал/ + Трибулус на НАУ и съм страшно доволен - сила + чиста маса! Ако ти позволяват финансите си вземи Грийн Маг + Трибулус на Нау и глей’ как се расте!

31.03.08
15:14

казано от gigitas на 31.03.08, 14:05:

аз днес свърших Green Bulge отпределено съм доволен,после ще пробвам Size On,тогава ще реша с кой от двата да продължа

Обезателно да кажеш кое ти допадна повече,защото и аз имах колебания между тези два продукта,но цената на СайзОн е малко солена.Също в една друга тема от преди 3-4 месеца четох,че пиеш Х-ФАКТОР.БИ ли казал как ти се отрази,колко качи,запази и така ако обичаш:)

31.03.08
15:25

щи драсна едно лично да не спамим на момчето темата

31.03.08
20:00

Изключително много ви благодаря за дадение мнения и отговори, но мисля този път да пробвам някой продукта на Трак Нутришън... апък каквото стане стане... све ще има някакъм резултат (така се надявам поне) , но да видим след време...Отново Ви Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1