LOG: Nikito1 Stack

Темата е заключена.
NI

31.03.08
19:28

Значи пристигна ми дългоочаквана птратка от щатите,а тя е следната - БСН Нитркис 360 таблетки,голямата кутия,БСН НО-Екслоуд голямата кутия,БСН Селл Масс почти кило е,трябва да е най-голямата разфасовка,БСН Синта6 протеина и На Молекулар Нутришън X-Factor-а,който е невероятен според мен.Та какво ще кажете за тази комбинация,удачна ли ви се струва,и като цяло дали ще остана доволен то постигнатото.Само ме притеснява количеството кофеин в азотните бустери,но да се надяваме няма да м ие проблем това.

31.03.08
19:32

Комбинацията ти е резачка!
Накрая вземи драсни 2-3 реда как е що е,но съм сигурен,че всеки път в залата ше издивяваш! :)

BO

31.03.08
19:38

Малко въпросче-Селмаса и Нокса от новата партида с AVPT ли са?

NI

31.03.08
22:15

казано от Nikito1 на 31.03.08, 19:28:

Значи пристигна ми дългоочаквана птратка от щатите,а тя е следната - БСН Нитркис 360 таблетки,голямата кутия,БСН НО-Екслоуд голямата кутия,БСН Селл Масс почти кило е,трябва да е най-голямата разфасовка,БСН Синта6 протеина и На Молекулар Нутришън X-Factor-а,който е невероятен според мен.Та какво ще кажете за тази комбинация,удачна ли ви се струва,и като цяло дали ще остана доволен то постигнатото.Само ме притеснява количеството кофеин в азотните бустери,но да се надяваме няма да м ие проблем това.

А дано братле,много съм надъхан с тая партида от нещата.Тря да изригвам всеки път както казваш,апък и всичко м ие на ниво,хранене,спане и така нататък,тря да има резултати.40 дена ще ми е целият курс,ще пиша всичко как върви,но аз очаквам поне 6-7 килогрмаа,иначе нищо не си е струвало.:)

01.04.08
05:50

за 40 дена, 6-7 килограма ...... доста оптимистично ..... дано да стане

01.04.08
05:59

Пълния сикъл с Х-Фактор няма ли да ти е 50дни?За максимални резултати дават,че трябва да се изпият 2 флакона.
Франко-само от Х-Фактор трябва да качи от 4 до 7 килограма :)

01.04.08
06:43

Колко $ излезна всичко ?

NI

01.04.08
10:25

Аз ако не кача 6-7 килограма ще се гръмна,то даже аз за повече се боря ама айде и тва минава.Е погледни само какви добавки имам,как да не кача толкова много.Иначе ми излезна 450лв,но това е без надценка,защото е мой човек от щатите,тук ще излезе минимум 600лв.Ще държа в течение всички как върви здравата комбинация.

01.04.08
11:40

Бая пара си се изръсил.. А ще кажеш ли сега какви килограми си ? КОлко си висок и на колко години си ? Също така в тази тема ли ще ни държиш в течени как върви или ? :) Доста ще е интересно .. Успех :)

JO

01.04.08
18:40

Nikito1, интересно ми е колко тежка е била пратката и колко е струвала в долари? Не й ли платихте ДДС?

DO

01.04.08
19:25

Аз до колкото разбрах му ги е донесъл приятел от Сащ.

Тия неща на ЛС, момчета.

Никито1 7 - 10 кила чисти за 40 дена ако качиш само с добавки и ядене евала. Аз лично съм качвал 6 при далеч по - слаби и базови продукти. Но и мазно. Очакваме отзиви с нетърпение.

NI

01.04.08
21:10

Е чиста мускулна маса ме съмнява да е всичкото,но дано да е повечето все пак.Процента ми на мазнини е много нисък 4.8%,затова не се притенсявам от малко повече мазно дали ше кача.Иначе вече почнах всичко,тоест зареждането,утре м ие първата тренировка и ще видя дали има нещо екслозивно или да го очаквам по нататък в тренировките.190 височина,82-3кг тегло,след края на приема да се надяваме 90кг ;)

02.04.08
05:52

4.8%  ? Вземи ги сметни пак.
Искаш ли да ти преместя и преименувам темата към дневниците ?

BU

02.04.08
05:56

казано от emzo на 02.04.08, 05:52:

При 4.8% ще му се вижда панкреаса.  :cheese:

NI

02.04.08
08:11

казано от emzo на 02.04.08, 05:52:

Точно толквоа са,3 пъти съм излседван,веднъж на машина и два пъти в болница,дават отклонение едно от друго по малко от четвърт процент.Точно 4.8% са ми мазнините,нивото на тироидните хормони ми е ненормално високо и имам сътезателно ниво на процента мазнини,което ще рече невероятно много релеф.Както ще да е,за това няма да споря,то си е така,говоря,че трябва да кача поне 6-7кг от тоя цикъл. ;) А иначе може да я преместиш,даже ще е по-добре.

02.04.08
09:21

Nikito1 може да се бъркам, но под 5% подкожни мазнини не е ли вредно за организма ? Виж набивай повече пържоли, манджа.
За добавките ти аз мога само да мечтая на тоя етап :(

02.04.08
09:58

Nikito1 нещо здравата си се объркал в сметките, професионалните бодибилдъри за състезанията падат до 4% мазнини което изисква невероятни усилия и медикаменти и това може да се поддържа дори от тях за съвсем кратко, обикновенно те поддържат целогодишно 8-10% мазнини което е много релефна форма.

NI

02.04.08
20:13

Не,явно ти се бъркаш колега,мога да ти рпатя снимки на хора с 4% мазнини,моите са около 5%,изобщо не греша,даже утре ще ида на изследване пак и ще ти постна резултатите ако искаш да се убедиш.

Иначе за продуктите,днес беше първата тренировка и незнам какво да кажа,просто нямам думи,уникален прилив на енергия от този НО Експлоуд,а го пих само половин час след ядене,а то трябва да се чака 2 часа някъде и да се вземе на празен стомах,значи тогава не си представям какво ще бъде.След тренировката си пих селл маса и утре ще видим как стоят нещата.Нитрикса си го пия всеки ден по 3,също по този начин и Х-Фактора.Синтата секи ден според зависи как съм се хранил.Но ефекта го има и то още от първата тренировка.

03.04.08
07:12

Пич, не съм търсил, но имаш ли постнати снимки и имаш ли нещо против да пуснеш, за да видим преди и след? Дай всякакви мерки и колко кила на какво дигаш и си бомба. Мене лично най-много ме вълнува действието на X-Factor-а. Аре и да станеш много здрав :) .

Jay Cutler на последната олимпия беше с 3% мазнини. Така пишеше в МиФ. Ако ти си 4,8 евала ама не ми се вярва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1