02.04.08
06:37
Имам проблем с корема стои издут .... правих нвд но не се промени нищо все още си стои издут на 15 години съм .... според мен е разширен стомах или някаква непоносимост към някоя храна можете ли да ми препоръчате как да отстраня този проблем защото е мн грозно с ткфоз шкембенце :)
02.04.08
08:05
Глътни корема. :)
Не,сериозно...глътни го малко или го дръж стегнат.Кой ще разбере. :-)
И моя е така и на всички,които познавам е така.Може да е от годините.
02.04.08
08:11
Прави вакуумки, пусни един search във форума има няколко теми и точно описание как се правят. Аз правя всяка сутрин 3х3 и нямам вече проблеми. Ако просто ти е отпуснат корема ще се постегне и ще се прибере, а ако пръцкаш много и не можеш да сереш - пак помага и то как :) (само гледай да си близо до кенефа после) .
02.04.08
08:45
Бе аз верно не се сетих за вакуумките.Наистина ли помагат?
02.04.08
09:39
Мда, ако ги правиш достатъчно дълго време. На мене ми се поприбра корема. Но не за това ги правя, сутрин на гладно като врътна няколко и се изсирам като пич и мога да започна деня с усмивка :) .
03.04.08
05:49
казано от FitNeS-MaNqK на 02.04.08, 06:37:
Имам проблем с корема стои издут .... правих нвд но не се промени нищо все още си стои издут на 15 години съм .... според мен е разширен стомах или някаква непоносимост към някоя храна можете ли да ми препоръчате как да отстраня този проблем защото е мн грозно с ткфоз шкембенце :)
Когато правиш коремни преси - ползваш ли тежест. ако да - не го прави. Малко момчета знаят, че използването им придава издута форма на корема, а не плоската, към която се стремим!
Успех!
05.04.08
21:44
Не си се описал, може да си африканче, там вече генетика и недостиг на протеин ....
Серио3но, пробваи това. Яж умерено 1 ден, вечерта преяж добре, да има протеин и хубави ма3нини, но не се ограничаваи много, само не яж сладко ест. После се погрижи да си осигуриШ един обилен сън. Понякога е учудваЩо(е, не 3а мен), как въпреки че си се намухал яко сутринта се събуждаШ гладен и с хлътнал корем. Ако ти подейства не го прави по_често от веднъж седмично, всъЩност това е похват от програмите, с които се качва маса.