29.12.04
00:49
Здравейте,
на 14 години съм и тренирам някъде от 2 месеца. Взимам само хранителни добавки. РАДВАМ СЕ, ЧЕ НЯМАМ СТРИИ! Искам да ви попитам мога ли да получа? Какви мерки мога предварително да взема? Как да се предпазя? :wink: Казаха ми, че се получава от многото ядене и от надебеляване, та сега съм спрял да ям и започнах да се страхувам. Дайте съвети :)
Има добра развита тема за стриите потърси я из форума там е описано всичко.Общо взето се стигна до извода че зависи от типа кожа а има и специални пасти дето предпазват от това.Но щом си начинаещ засега не се плаши от този проблем
Потърсих..няма я :( затова дайте тука да развием тази тема като такава :) Давайте си мненията
:wink:
29.12.04
03:19
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има добра развита тема за стриите потърси я из форума там е описано всичко.Общо взето се стигна до извода че зависи от типа кожа а има и специални пасти дето предпазват от това.Но щом си начинаещ засега не се плаши от този проблем
тва че е начинаещ май няма значение :( при мене се появиха супер бързо :(
Еми iosii само кремове могат да ти помогнат да не се развият стрии
Отиди на кожен да ти предпише кремове щото после (като се появят) ще е късно
Обикновенно се появяват при употреба на стероиди заради бързото нарастване на мускула или при бързо сваляне на кг/като при мене/.От 3г ги имам подмишницата ама до сега не съм взимал мерки
Ае я кажете б12 с фолиева киселина дали неможе да помогне ,да не се получават стриите ?
по-здрави
[quote author=“mile”]Обикновенно се появяват при употреба на стероиди заради бързото нарастване на мускула или при бързо сваляне на кг/като при мене/.От 3г ги имам подмишницата ама до сега не съм взимал мерки
И не само със стероиди.Аз не съм вземал но имам. От бързото нарастване е ,подкрепино с суха кожа и се получават (може би)