Протеин +Креатинг +Гейнър +Амино по колко?

01.04.08
09:42

Здравейте бихте ли ме посъветвали как и колко да пия от изброените добавки: имам гейнър, суроватъчен протеин, креатин и аминокиселини. Като креатина и протеина трябва да ги включа в програмата защото ще им изтече срока на годност...
Най-вече незнам в какви дози колко пъти дневно да взимам, защото гейнъра има и протеин и креатин в малки количества та да не стане прекалено наситено..
И трябват ли ми допълнително витамини ако пия от всичко това?

а да.. на 17 съм 82кг

Темата беше редактирана от Godman на 01.04.08 09:58.

02.04.08
10:51

Никой ли няма да ми каже? :roll:

02.04.08
11:33

Протеин креатин и амино в тренировъчен ден пий преди и след тренировката - протеин 1 доза (ок.30гр.), креатин (5гр.) и аминото зависи, виж какво пише на опаковката. С гейнера може да заместиш едно от храненията за деня. Да и витамини е хубаво да пиеш.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.04.08 11:34.

02.04.08
15:52

Ми сега правя ‘зареждащата’ седмица на креатина а после ще взимам по 5г сутрин и вечер всеки ден и по толкова преди и след трен. когато имам.
протеина и гейнъра ще ги редувам на по 4 приема всеки ден, а аминотата по 2-3 таблетки след тренировка

имам само проблем с измерването на дозите, нямам от тия измервателните лъжици и слагам приблизително със супени и чаени, знаете ли те по колко грама са?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1