02.04.08
18:54
Проверих в доста сайтове, но цените са над 2,5лв.за кг. а доколкото си спомням преди имаше по 1.6-1.8лв. Ако някой знае нека даде някакъв линк, освен ако вси4ки цени не са се вдигнали ?
02.04.08
19:29
Вдигнаха се цените на тежестите, както всички други. Сега за тежести под 2.50/кг. не съм чувал.
04.04.08
17:45
Аз съм виждал 2,20.
05.04.08
08:46
казано от Mothefucker на 04.04.08, 17:45:
Аз съм виждал 2,20.
Е къде де? Аз точно това търся. Дреме ми дали са лъскави или гумирани, трябват ми няколко петици да си направя дъмбелите подходящи за тежка тренировка!
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 05.04.08 08:47.
адски съкъпо е! Изчислих че за да сложа по 5 кила на всеки от двата си дъмбела във вкъщи трябва да дам 30лв демек две дискчета по 2.5 кг са ти 15 кинта. Незнам дали е много умно, ама мисля да си излея някакви тежести от цимент. Ще излезне без пари ама колко ще върши работа незнам.
Не знам, но според мен цените са доста високи /според мен/ . Ако се намесят големите търговски вериги / магазини / цените, ще намалеят.
Преди време съм виждал в МЕТРО дискове за дъмбели (фи30мм) на цена около 2лв/кг. Немски са дисковете, имаше и гумирани.
Другите големи търговци са Спорт-депо. Те си ги леят тук някъде (в София).
Има и един магазин на ул”Вашнгтон” 21 - там има от няколко производителя дискове.
Лошото е, че няма постоянно зареждане - днес има тонове желязо, а утре може да няма и два диска. Но това е представата за бизнес на родните търговци ...
Ако проверите на тези три места все ще излезе нещо.
(Естествено най-евтино е от рубриката продавам на форума)
Изливането от цимент на дискове не е добра идея - стават леки и трошливи.
казано от mitaka101 на 06.04.08, 07:16:
Преди време съм виждал в МЕТРО дискове за дъмбели (фи30мм) на цена около 2лв/кг. Немски са дисковете, имаше и гумирани.
Другите големи търговци са Спорт-депо. Те си ги леят тук някъде (в София).
Има и един магазин на ул”Вашнгтон” 21 - там има от няколко производителя дискове.
Лошото е, че няма постоянно зареждане - днес има тонове желязо, а утре може да няма и два диска. Но това е представата за бизнес на родните търговци ...
Ако проверите на тези три места все ще излезе нещо.
(Естествено най-евтино е от рубриката продавам на форума)
Изливането от цимент на дискове не е добра идея - стават леки и трошливи.
Ще дебнем Метро, резлика от 50ст. де ре4ем на 80кг. с е 40лв.