22.03.04
15:42
:x Problema mi e 4e ne vijdam uprajneniq za trapec i predmi6nica.V saita pi6e imenata im ama ne mi gi otvarq :cry: !Molq kajete nqkoi i kak to4no se pravqt nai ve4e mi trqbva za trapec .2-3 mi kazaha 4e mi e o6te rano za takiva upr. ama az predpo4itam da pravq.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:15.
Все пак разгледай форума,мисля че има упр.за тези мускулни групи.Те по принцип са малко в сянка ,защото участват активно в упр. сьответно за гьрба/трапец/ и рьце/предмишница/.Лично аз не трнирам предмишница изобщо,а трапец много рядко
22.03.04
17:08
Прави мъртва тяга за гръб и трапеца поне за първите няколко месеца ти е готов.А предмишницата е изключително важно да я тренираш със наи обикновенно разгъване в китката.Просто разгъваш китката щанга в ръце.Примерно за долна част на предмишницата хващаш щангата в подхват и започваш да сгъваш през пълна амплитуда до отказ от горене(трябва така да ти гори предмишницата че да не пуснеш щангата а да я изтървеш :mrgreen: ).За горна част обратното-в надхват слагаш ръце върху колената седнал на лежанка и разгъваш (празен лост) до около 20 повт.
Kak da pravq murtva tqga.Predi kato trenirah (predi edna godina i to rqdko) q pravih ama sega sum zabravil :lol: .Obqsni mi pove4e za neq.Nai ve4e kolko da si naveden i kakvi dvijeniq da pravish,az se se6tam samo 4e e dobre da e s kolan i trqbva da sa racete v razli4ni hvatove (nad i podhvat ,nali taka be6e 8)
23.03.04
07:10
Значи виж сега така с обяснения няма да стане трябва да я видиш илюстрирана.Питаи някои или потърси в нета,или в списанията за бодибилдинг.
Преди да почнеш мьртва тяга,много добре заучи движението,защото иначе има голяма опасност да се контузиш.За това попитай някой ,защото с писмени обяснения едва ли ще стане :wink:
10x.Kajete nqkoi sait kadeto moje da gi namerq ili da zopo4vam da se rovq o6te ot sega :lol:
www.fitbg.hit.bg малко старичек сайт,но ако не си го разглеждал го виж.Има подробно обяснения на всички упражнения :lol: