Вапрос!?!

03.04.08
09:06

Здравейте,искам да ви попитам нещо. на 20 години съм 1.80м , 80кг стаж 2 години! може ли да ми препоръчате комбинация от хранителни добавки с НАЙІГОЛЯМ ефект за пока4ване на маса. парите са без значение. и дали е подходя6то да се комбинира с  X factor? целта ми е да ка4а 10- 15 кг.Благодаря предварително!

03.04.08
11:26

Ето ти вариант: N.O.-expolde+Cellmass+Nitrix+Syntha6, това е само примерна комбинация. Предполагам си наясно, че 10-15 кила (чисти) няма да се качат никак бързо.

03.04.08
16:22

Super Pump 250 + Size On + Plasma Jet -  всичко е Gaspari N - още една примерна (фирмена) комбинация .
White Flood + Green Mag + Purple Wraath + Glycergrow +Blue Up(може и без това)- Controlled Labs - и още една комбинация .
Комбинаций много :) .

03.04.08
18:16

да попитам и за Х фактора с какво да го комбинмирам? и ако може да кайете на кои марки креатина глутамина таурина протеина и амино киселините са наи добри :S

03.04.08
18:28

нещо по специално да ми кажете за Юнивърсъл като марка  маи сум се спрял на нея. според вас добра ли е , има ли по добри?

04.04.08
15:24

кой от следните пакове е най- добър: 

ON 100% whey 5lb        
SciFIt Kre-alkalyn 1500
Optimum BCAA 1000 caps
Animal pak
Optimum amino 2222 softgels
Higher power L- glutamine

Now Isolates 5lbs-10lbs
SciFit Kre-Alkalyn 300-500gr или кретинова матрица Storm(universal) GreenMagnitude(Controlled Labs)
Dymatize super amino 4800
Animal pak              

Азотен бустер:  Super pump 250 (GN) и White Blood/Flood (CL) също така NO-Explode (BSN)
Креатин: за нетренировъчни дни монохидрат(CreaPure )
Амино: Доста хвалят 2 продукта - Purplewraath(CL) Xtend(Scivation)
И естествено продукти за клетъчно разширяване : Cell-mass (MT) и GlycerGrow(CL)
Не остават на страна и витамините : Ecogreen multi (NOW)
Протеин : Isolates (NOW)

Designer Supplements Activate
Molecular Nutrition X-Factor
ALRI Jungle Warfare
ThermoLife E-BOL
Palo Alto Labs Incarnate

WhiteBlood - CL
GreenBulge - CL
Amino 2222- ON
BCAA 1000 - ON
Gold Standart – ON

04.04.08
16:05

Позлвай бутона за редакция! Имаш три поредни поста!
Написал си някои продукти по няколко пъти и се на различни места и въобще немога да разбера какво точно целиш с това .
Такаа ето ги и тях :
Протеин - суроватъчен изолат ( NOW , ASN)
Амино комплекс - ON super amino 2222 , Dymatize super amino 4800
Амино бцаа - Xtend (Scivation) , PurpleWraath(cl)
Креатин - моно ( creapure) alkalyn ( sci fit)
Азотен Бустер - Super pump 250 ( GN ) No Xplode (BSN) Animal Pump (UN) White blood/flood (cl)
Cell volumizer - Glycergrow (cl) Cellmass (BSN)
витамини - Animal Pak , Ecogreen , Daily vits
минерали - по избор някакъв ZMA

Избираш си по 1 от секи вид и се радваш . Всички са отличен избор . Към тях по желание добавяш :
Syntrax EC
X-factor
и още много други които не се сещам сега . Правиш си един хранителен режим с 240+ гр протеин 100гр мазнини ( колко се може повече от полезните)  останалото попълваш с сложни бавни въглехидрати . Спиш по минимум 8 часа . Тренираш като животно . Наслаждаваш се на добре свършената работа . Ако имаш въпроси питай , само не пускаи поредни постове !

05.04.08
17:19

протеин на НАУ или на СИТРАКС МАТРИКС 5.0 или МАТРИКС НЕКТАР?
И дали е по - добре всички продукти да са на една фирма например вс на БСН или вс на СЪНТРАкс или е без значение ?

Мнението беше редактирано от tuzaras на 05.04.08 17:20.

05.04.08
21:25

Ако имаш финанси нектар , ако имаш по малко финанси нау изолат .
Не е задължително , но е важно да се подберат така продуктите че да се допълват а не да се повтарят .

11.04.08
00:39

Здр, много искам да тренирам но незнам с кои да се консултирам ... :((( Искам да вземам продукти които да ка4ат масата ми!
Примерно: Метан+Тестостерон+ДЕКА .... казаха ми 4е това е мн добро за ка4ване на маса ... Но, преди 5 години боледувах от Хепатит А (Жълтеница) и искам да знам дали могат да ми навредят ??? Благодаря Предварително.

11.04.08
05:11

казано от UnBeaRaBle на 11.04.08, 00:39:

Примерно: Метан+Тестостерон+ДЕКА

При положение че досега не си тренирал да се хвърляш на подобна комбинация не е за предпочитане(даже и за добавки ти е рано).Тия работи се взимат след няколко години редовни тренировки.Каквото и да взимаш няма да станеш като Арнолд за няколко месеца.Първо се научи да се храниш правилно и да изпълняваш упражненията правилно.Като прибавиш и редовни тренировки резултатите ще дойдат.
ПС: В този форум за стероиди не се говори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1