Как да кача някои килце

IM

03.04.08
22:34

Здравеите.Моят проблем е следният на 15 години съм висок - 170-5(максимум) тегло - 52.
Тренирам футбол и това е моята ме4та и затова искам вашата помощ имам на разположение 2 месеца - 2 месеца и половина за да постигна някакъф ефект,ще ходя на проби за 2ра година в друг отбор оба4е съм слаб и това може да ми попре4и защото първия път ми казаха 4е съм слаб физи4ески ина4е техниката е добре но тфа е друг вапрос да премина към общата тема.
Сутрин ставам за даскало прая следната тренировка : 3 серии по 10 повторения лицеви опори , 3 серии 30 повторения коремни преси,след това утивам веднага хапвам 2 сандви4а с салам масло и кашкавал препе4ен на тостер след това веднага взимам СОЕВ протеин на биогеим 3 мерителни лажици в 200-250мл. прясно мляко.когато се прибера от даскало или пак хапвам сандви4 като сутрешния или си правя принццеси с каима 4-5 броики към 2 4аса.4 4аса утивам на тренировки след като се прибера правя сутрешните тренировки и отново пия протеина,ве4ерта към 7-8 хапвам кфото е направила маика за ве4еря и това е.Искам савет какфо да променя.МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !
Неискам да ка4вам много мусколи или такива работи защото ще загубя бързината си просто искам да стана по добре физ4ески надявам се да ме разберете и помогните мерси предварително всяко мнение е добре дошло .

Първо ДОбре дошъл в форума . Ползвай бутона за редактиране а не пускай ново мнение . Оправи си заглавието . “ПОМОЩ” не е подходящо заглавие и се отбягва , напиши нещо по насочващо към темата .

Темата беше редактирана от IMM на 07.04.08 11:23.

04.04.08
09:21

Хранителния ти режим е много слаб! Прочети статиите в сайта http://www.bb-team.org/diets/ и се ориентирай що е правилно хранене. Никъде в “менюто” ти не присъства пилешкото месо, яйцата, млечните продукти, риба...

04.04.08
16:53

Личи си че си футболистче бате <_<

04.04.08
21:37

За два месеца трудно ще постигнеш някакви видими резултати. А пък това, което прочетох отначало нещо не го разбрах, казали са ти че поради това, че си слаб физически няма да те вземат така ли ? Доста “компетентни” тренери честно. Моят съвет е да продължиш да си правиш тези упражнения и да изчакаш малко, с времето ще си дойдат нещата. Наблягай засега повече на чисто техническата част от футболните ти тренировки. Нали знаеш, той и Райан Гигс е слаб физически ама ги прави криви. Успех на пробите !

Мнението беше редактирано от Stretford_End на 04.04.08 21:38.

IM

05.04.08
14:07

казано от Stretford_End на 04.04.08, 21:37:

За два месеца трудно ще постигнеш някакви видими резултати. А пък това, което прочетох отначало нещо не го разбрах, казали са ти че поради това, че си слаб физически няма да те вземат така ли ? Доста “компетентни” тренери честно. Моят съвет е да продължиш да си правиш тези упражнения и да изчакаш малко, с времето ще си дойдат нещата. Наблягай засега повече на чисто техническата част от футболните ти тренировки. Нали знаеш, той и Райан Гигс е слаб физически ама ги прави криви. Успех на пробите !

Мерси ! Ами не са ми казали то4но това те в про4ем ме харесаха ,а моето изкаване беше в такав смисал 4е ми казаха да ка4а някои килограм лятото а то ще мине  1 година междо другото ка4их около 7 килограма ама за сметка на тфа и раста барзо и затова явно няма видими ефекти :)

05.04.08
15:47

Само да те светна че ако за 2 месеце качиш няколко килограма може да получиш стрии!!! Килограмите трябва да се качват постепенно а не изведнъж.

Мнението беше редактирано от Bill Goldberg на 05.04.08 15:49.

05.04.08
18:44

казано от Bill Goldberg на 05.04.08, 15:47:

Само да те светна че ако за 2 месеце качиш няколко килограма може да получиш стрии!!! Килограмите трябва да се качват постепенно а не изведнъж.

Ако му е еластична кожата няма проблеми 50% на 50%

IM

07.04.08
11:21

Искам да попитам ОРЕХА Може ли да се замества вместо овесени ядки защото гледам 4е в пове4ето диети се садаржа овесени ядки . http://www.bb-team.org/recipes/1230/

Мнението беше редактирано от IMM на 07.04.08 11:24.

07.04.08
15:26

казано от Иван Милчев на 03.04.08, 22:34:

Здравеите.Моят проблем е следният на 15 години съм висок - 170-5(максимум) тегло - 52.
Тренирам футбол и това е моята ме4та и затова искам вашата помощ имам на разположение 2 месеца - 2 месеца и половина за да постигна някакъф ефект,ще ходя на проби за 2ра година в друг отбор оба4е съм слаб и това може да ми попре4и защото първия път ми казаха 4е съм слаб физи4ески ина4е техниката е добре но тфа е друг вапрос да премина към общата тема.
Сутрин ставам за даскало прая следната тренировка : 3 серии по 10 повторения лицеви опори , 3 серии 30 повторения коремни преси,след това утивам веднага хапвам 2 сандви4а с салам масло и кашкавал препе4ен на тостер след това веднага взимам СОЕВ протеин на биогеим 3 мерителни лажици в 200-250мл. прясно мляко.когато се прибера от даскало или пак хапвам сандви4 като сутрешния или си правя принццеси с каима 4-5 броики към 2 4аса.4 4аса утивам на тренировки след като се прибера правя сутрешните тренировки и отново пия протеина,ве4ерта към 7-8 хапвам кфото е направила маика за ве4еря и това е.Искам савет какфо да променя.МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !
Неискам да ка4вам много мусколи или такива работи защото ще загубя бързината си просто искам да стана по добре физ4ески надявам се да ме разберете и помогните мерси предварително всяко мнение е добре дошло .

Първо ДОбре дошъл в форума . Ползвай бутона за редактиране а не пускай ново мнение . Оправи си заглавието . “ПОМОЩ” не е подходящо заглавие и се отбягва , напиши нещо по насочващо към темата .

Пич и аз съм футболист,тренирам футбол и това ми е кажи речи единственото занимание и фитнеса донякъде,аз съм висок 1.77 на 15 години,65 кг,мисля че за нашите години си доста слаб,но това никога не е било проблем за футбола,ако имаш техниката,просто не се нуждаеш от кои знае какви килограми,та да не се поритесняваш :) , но иначе защо не искаш да качваш мускули ? Аз мисля,че и те играят важна роля в спорта,приятно ли ще ти е някакво 10 годишно лапе да те бута докато играеш футбол,в смисъл искам да ти кажа,че можеш спокойно и да си тренираш за мускули,това не пречи повярвай ми,аз не съм забелязал никакво забавяне в бързината ми откакто тренирам.Отскоро съм тук,но от това което съм чел мисля че ти си за една високо ваглехидратна диета (ВВД),направи си една диета и я спазвай :) ще има резултаи,аре успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1