Протеинова вафла или нещо друго ?

04.04.08
10:23

Здравейте, уж спазвам НВД, втора смяна съм на училище и хапвам 1 геврек 120гр, което има доста въглехидрати според мен.
Та въпросът ми е дали да си взимам по 1 протеинова вафла вместо геврека ? И добре ли е да си взимам по 1 изотон след тренировка (сутрин на гладно 2х25мин. бързо ходене + 1мг карнитин)

По-здрави.

04.04.08
10:34

С тоя геврек си далеч от НВД :) . За цялата смяна само 1 геврек е направо безмислено , трябва ти протеин от някъде ( месо ) и мазнини ( ядки да речем) . По време на нвд забрави за тестени изделия . Един добър избор на хляб е Бонус класик ( пълнозърнест ) . Ако имаш финанси протеинова вафла ще ти свърши работа , но да е 0 въглехидрати . Промакс са доста вкусни и качествени НО са и далеч от ефтини .

04.04.08
10:35

Промакс е тъпкана със захар!
Моето предложение е доза протеин в шейкъра. ;)

04.04.08
10:39

100-150гр. някакво месо печено + 1-2 с.л. обезмаслена майонеза и две филии пълнозърнест хляб ти правят перфектния сандвич за училище. ;-)

04.04.08
10:44

Благодаря ви, @GH0$T отдавна карам на тоя хляб ;)
А предложението на Crazy_With_Razor как ви се струва ?
@vatchev може ли да дадеш малко повече информация за тия шейкове(как се приготвят еtc.)

По-Здрави.

04.04.08
11:40

казано от vatchev на 04.04.08, 10:35:

Промакс е тъпкана със захар!
Моето предложение е доза протеин в шейкъра. ;)

Да прав си , бъркам ги със тея на УН http://www4.netrition.com/universal_lowcarb_bar_page.html те са 0 захар но имат въглехидрати .
Не става само на шейкове , трябва си солидна храна нещо което да дъвчеш така да се каже .
едит : Ватчев има в предвид протеинова пудра ;) .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 04.04.08 11:42.

04.04.08
18:05

Благодаря ви отново, а какво ще кажете за “IsoTon” след тренировка ?

Защо след? По скоро по време на нея.

А какво ви е мнението на нутрим вафлите.Според мен ако искам да заместя едно хранене с вафла то е редно в нея да има както белтъчини така и въглехидрати.Дори при НВД си има въглехидрати които се приемат с яденето макар да са малко.

05.04.08
16:36

На вкус стават ,само че не се знае кви шит-ове има вътре.На Юниверсал е много яка вафлата,но е скъпа.

05.04.08
16:39

Знае се, знае се, също така се знае че и по-голям боклук от тях няма! И ако на Юнивърсал вафлите са скъпи, то какво говорим за по-качествените производители?

05.04.08
16:50

Юнивърсал са доста качествена фирма Питон.
Какво разбираш под “по-качествени производители”?

Питона Уейдър произвеждат ли вафли и ако да, дай повече инфо за тях (цена количества вкусове ).
———
Предпочитам да ти отговори на Л.С. , за да не се отклоняваме от темата !!!
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 05.04.08 18:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1