Протеинов шейк

04.04.08
16:03

Отскоро пак почнах да тренирам. Тичам, вдигам гири, набирания, кофички..такива ми ви работи. Идеята ми е, че почти не ям месо и може би страдам от липса на белтъчини при изчистване на мазнини. Чел съм, че 2 часа след тренировка не бива да се ядат въглехидрати(когато се чисти).Не тренирам много равномерно. Та идеята ми е да ми препоръчате някакъв протеинов шейк и да ми кажете кога да го пия. И общо ако има нещо за покачване на теглото ще бъде още по добре

Темата беше редактирана от chaika на 04.04.08 16:04.

04.04.08
16:20

Хубавите протеини са скъпи - ок. 60лв. килото. Препоръчително е да по произход западен. Грубо казано: суроватъчен - за преди и след тренировка ( и по всяко друго време), млечно-яйчен и казеин, като по-бавни са за преди сън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1