Рецепти за 'фрешове' ?:)

04.04.08
15:50

Здравейте,

Отскоро си изстисквам сутрин всякакви плодове - грейпфрут, портокал, лимон ... и ги комбинирам.

Отскоро и ябълки и моркови, много добра комбинация. 

Други интересни комбинации (и не много скъпи:))) ?

04.04.08
16:05

Хубави са, но по-добре плодовете да се ядат с месестата им част, заради целулозата, иначе вдигат прекалено бързо кръвната захар.

04.04.08
16:21

Да, аз принципно редувам със зелен чай сутринта вместо фреш и ям плодове през деня,  но доскоро пиех по към литър сок на ден (от магазина), но като осъзнах колко са вредни спрях. Почти изцяло минах на вода и чай, не знам какво да пия вече, писна ми от толкова вода и почнах да си правя фрешчета отвреме на време. :) 

Любимо ми е някаква комбинация с лимон сутрин, доста ободряващо събуждане.

09.04.08
11:09

Когато работих барман си правех , грейфрут лимон портокал и съвсем малко сок от ананас.Много е приятно а като му сложиш Malibu и Absolut vanilia става бомба коктейл

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1